Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Victoria Koblenko boeken

Victoria Koblenko boeken

Victoria Koblenko boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Victoria Koblenko of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Victoria Koblenko presenteert regelmatig debatten op (bedrijfs-) evenementen. Daarnaast wordt haar stem vaak gevraagd voor het inspreken van commercials en animatiefilms zoals Robots, Bratz en Garfield.

Victoria Koblenko boeken voor een evenement

Victoria Koblenko is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Victoria Koblenko

Victoria Koblenko werd geboren in de Oekraïne en verhuisde in 1994 naar Nederland. Ze studeerde Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit in Leiden en spreekt naast Engels, Frans en Duits ook vloeiend Russisch en Oekraïens. Tijdens haar opleiding werkte ze mee aan verschillende commercials, waaronder die van Coca Cola, Calvé, Head & Shoulders, Libertel, Rennie, Dommelsch en Bel Company.

TV-series en speelfilms

Victoria werd gecast voor de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, waar ze tot 2005 een vaste rol speelde. Eerder was ze in 2001 als Quirine te zien in de serie ‘Costa!’ op BNN.

Sinds 2003 schrijft Victoria columns voor diverse bladen, zoals Beaumonde, Metro, LadyCard, Wings, Talkies en voor Trouw en Helden.

Vanaf 2004 speelde ze diverse gastrollen in televisieseries zoals ‘Het Glazen Huis’, ‘Van Speijk’ en ‘Boks!’ In 2005 was Victoria te gast in Australië voor het AVRO-programma ‘Wie is de Mol?’en was ze voor het eerst te zien op het witte doek. In de speelfilm ‘Stille Nacht’ speelt ze de rol van Marieke, een van de hoofdrollen. In 2006 volgden de horrorfilms ‘SL8N8’ en ‘Dood Eind’, waarin Victoria eveneens de hoofdrollen vertolkt. Datzelfde jaar was ze te zien in ‘American Dreams’, een korte film voor het Rotterdams Filmfestival.

In 2005 presenteerde Victoria Koblenko de documentaireserie ‘Shock Doc’ op Yorin. Een jaar later vroeg de VPRO haar als presentatrice voor de Nationale Wetenschapsquiz. In 2008 presenteert ze voor de VPRO ‘Landroof’, een wekelijkse serie over landschapsbehoud. Vanaf 2004 is Victoria ambassadrice voor NCDO (Nationaal Comité voor Duurzame Ontwikkeling) en zet zij zich in voor de Millenniumdoelen voor een duurzame wereld.

In 2007 speelde Victoria een van de vaste rollen in de dramaserie ‘Vuurzee’. Begin 2009 was ze in ‘Vuurzee II’ te zien. In 2008 maakte Victoria een uitstapje naar Rusland om daar de Russische versie van ‘Meiden van de Wit’ op te nemen. Eind 2010 speelde Victoria in het toneelstuk ‘Retour Hollandse Spoor’ bij Het Nationale Toneel.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Victoria Koblenko inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button