Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Veronica van Hoogdalem boeken

Veronica van Hoogdalem boeken

Veronica van Hoogdalem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Veronica van Hoogdalem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Veronica van Hoogdalem boeken voor een evenement

Veronica van Hoogdalem is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Veronica van Hoogdalem

Veronica van Hoogdalem werd bekend toen ze het programma ‘F.A.B.S.’ van Veronica won, waarin werd gezocht naar een videomodel. Daarna deed ze mee aan VJ for a Day bij de muziekzender TMF en werkte ze drie jaar als  VJ van TMF. Sinds 2018 schuift Veronica af en toe aan bij RTL Boulevard en praat ze over muziek gerelateerde onderwerpen.

Bij TMF presenteerde Veronica onder andere het live-programma ‘Kijk Dit Nou!’, het wekelijkse muziekprogramma ‘Pure’ en het zomerprogramma ‘Beachbattle’ vanuit Griekenland. In 2009, 2010 en 2011 presenteerde ze ook de TMF Awards. Als enige VJ was ze vanaf 2011 dagelijks te zien op TMF met haar eigen programma ‘Veronica’s Dag Top-5′. Ook was ze wekelijks te horen in de ochtendshow van FunX.

TV-programma’s

Naast haar werk bij TMF was Veronica van Hoogdalem vanaf 2011 betrokken bij het televisieprogramma ‘The Ultimate Dance Battle’ op RTL5, waar ze het backstageverslag voor haar rekening nam. Daarna was ze presentator van ‘Mentos TV’, het online live backstage programma van ‘So You Think You Can Dance’ van RTL5, en presenteerde ze ‘The Pain Game’ op Veronica TV.

In 2012 zette Veronica van Hoogdalem zich in als ambassadrice voor de Stichting Meet Kate en werd ze het nieuwe gezicht van Veronica TV. Samen met haar collega’s Tim Haars en Saar Koningsberger presenteerde ze het programma ‘Veronica Goes Couchsurfing’. Bij ‘Veronica’s Nachtwacht’ sloot Tess Milne zich aan bij het presentatieteam. In 2013 deed Veronica mee aan het avontuurlijke programma ‘Expeditie Robinson’.

Samen met Tim Douwsma presenteerde Veronica van Hoogdalem bij de AVRO in 2014 en 2015 de liveshows van ‘Junior Dance’. Ook deed ze het jeugdprogramma ‘Museum Undercover’. Eind 2015 was Veronica weer te zien bij RTL5 in het programma ‘Wie is de Sjaak?’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button