Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vato Gonzalez boeken

Vato Gonzalez boeken

Vato Gonzalez boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vato Gonzalez of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Björn Franken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer en de underdog rebel van de nieuwe generatie house. Op eigen kracht wist Vato het label, event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden ‘volledig de pan uit rockt’.

Vato Gonzalez boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Vato Gonzalez zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Vato Gonzalez

Vanaf zijn 10e is Vato Gonzalez al geïnteresseerd in het produceren en mixen van muziek. Zijn carrière als DJ begon op zijn 16e, toen er genoeg geld was voor draaitafels en vinyl. Vanuit zijn comfortabele positie in de underground scene werkte hij aan optredens, producties en de Dirty House mixtapes. Vato Gonzalez maakte zich snel geliefd bij het publiek door zijn unieke stijl. Een snelle mix van bekende tracks en producties van nieuwe en onbekende producers in combinatie met Vato’s eigen vocals.

Internationale successen

Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist Vato Gonzalez zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ’s van Nederland. De grootste clubs hebben inmiddels kennis gemaakt met zijn energieke verschijning. Tijdens zijn optredens laat hij het publiek tot het uiterste los gaan. Vato Gonzalez heeft tot ver buiten Europa de clubs gerockt. In 2007 werd zijn concept ‘Eclectic Sounds’ een aantal keer opgezet in Paramaribo (Suriname). In hetzelfde jaar tourde Vato langs de Turkse Riviera (Kemer, Bodrum, Istanbul).

Producer en DJ

Als producer leerde Vato op jonge leeftijd Hardwell kennen. Op de achtergrond werkten ze veel samen aan dancehall, urban en house projecten. Uiteindelijk leidde dit tot de release van 2 van Vato’s tracks op Hardwell’s CD ‘Eclectic Beatz’ in 2007. De electro track ‘Dirty House’ op Eclectic Beatz 4 en floorfiller ‘Badman Riddim’ op Eclectic Beatz 5.

Godfather of Dirty House

Inmiddels runt Vato Gonzalez het ‘Dirty House’ label. Hier geeft hij nog onbekende, talentvolle producers de kans om het grote publiek te bereiken.  Zo helpt Vato Gonzalez als de ‘Godfather of Dirty House’ een nieuwe generatie om hun dromen waar te maken.

Vato Gonzalez (ft. Doctor) – 2 Step.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button