Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vanavond niet Schat boeken

Vanavond niet Schat boeken

Vanavond niet Schat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vanavond niet Schat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vanavond niet, Schat !
“We breken de hut af!”. Met deze instelling begint de Nederlandstalige band Vanavond niet, Schat ! aan een optreden en dat is precies waar ze het allemaal voor doen. Optredens zijn niet zomaar optredens, ieder optreden is voor de band een nieuwe uitdaging om het publiek voor zich te winnen. Want daar gaat het natuurlijk om: het publiek moet een goede avond hebben. Het geheim hierachter ligt in het plezier dat deze band uitstraalt. Ze hebben er lol in en dat weten ze zonder moeite over te brengen op het publiek. Deze aanstekelijke uitstraling is geen toneelspel, dit komt door een jarenlange vriendschap en een gezamenlijke passie voor muziek. Gelukkig dat die passie muziek betrof en geen korfbal, anders was Vanavond niet, Schat ! een bijzonder gezellig korfbalteam geweest en daar schiet niemand wat mee op. Het tweede onderdeel van de kracht van Vanavond niet, Schat ! is het repertoire. De band speelt voor het grootste deel covers. En niet zo maar covers. Na een zorgvuldige selectie is het een bloemlezing uit 30 jaar Nederlandse pophistorie geworden. Het publiek dat staat te kijken blijkt spontaan de meeste teksten te kennen en na een kleine aanmoediging uit volle borst mee te zingen. Na diepgaand onderzoek blijkt dat deze aanmoediging het beste tot zijn recht komt als hij in vloeibare vorm toegediend wordt. Naast de covers doet Vanavond niet, Schat ! met eigen nummers een gooi naar de eeuwige Hollandse roem. Het winnen van het Eurovisie Songfestival zal nog een jaartje uitgesteld moeten worden maar in Nederland worden de punten binnengehaald. Dat mag ook wel. Na zes jaar druk bezig te zijn en steeds nieuwe uitdagingen op te zoeken zijn ze in de regio’s Amsterdam, Nijmegen, Breda, Maastricht, Den Haag en Utrecht uitgegroeid tot een begrip. En natuurlijk is een Nederlandstalig bandje niets zonder het oranje gevoel. Het huwelijk tussen Willem en Maxima is dan ook een inspiratiebron geweest voor het maken van de potentiële nummer 1 hit: “We spelen de sterren van de hemel”. Dit aanstekelijke nummer ligt nu bij verschillende platenmaatschappijen en het is dan ook een kwestie van tijd voordat dit nummer de hitlijsten gaat bestormen.

Maar de band

is niet alleen live te ondergaan. Een grote platenmaatschappij heeft Vanavond niet, Schat! benaderd om als aanstormend talent deel te nemen aan de ‘Studenten Cee Dee’. Op deze CD staan bekende Nederlandse bands die het goed doen in het studentencircuit, zoals Van Dik Hout, Skik, Volumia, De Dijk, Acda & de Munnik etc. Bij deze CD zit een bonus CD met daarop 6 nieuwe studentenbands waaronder natuurlijk Vanavond niet, Schat! De CD is door de band opgedragen aan hun vriend en VNS bandlid Royd Spanjers. Enkele wapenfeiten:

– Voorprogramma’s van onder andere: Van Dik Hout, Bløf, Rob de Nijs, Lois Lane, Tröckener Kecks, Grof Geschut, Alice Deejay en Rowwen Hèze

– Twee keer de Heineken Sportura/Yeti wintersportour in de Franse Alpen.

– De optredens voor het RTL5 programma ‘StudentTalent’, waar ze uiteindelijk tot in de halve finale zijn doorgedrongen.

– Optredens in bijvoorbeeld: (voormalig) Noorderligt Tilburg, (voormalig) Turfschip Breda, het MECC Maastricht en de Melkweg. (Amsterdam)

Kort samengevat

Vanavond niet, Schat! is een band die je moet zien, die je moet ondergaan. Dat is de enige manier om te begrijpen waarom zij overal met open armen ontvangen worden en waarom een avond Vanavond niet, Schat ! het feest der herkenning genoemd wordt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button