Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Valerio Zeno boeken

Valerio Zeno boeken

Valerio Zeno boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Valerio Zeno of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Valerio Zeno is een Nederlands televisiepresentator en acteur van Italiaanse afkomst. Hij werd bekend als videojockey bij de muziekzender TMF.

Valerio werkte twee seizoenen voor het televisieprogramma 6Pack dat destijds op SBS6 werd uitgezonden en is daarna naar TMF gegaan. Bij TMF presenteerde hij eerst het televisieprogramma Wakker worden met Valerio, waarin hij 2 maanden lang 7 dagen in de week bij andere mensen naar een slaapplek zocht. Daarna werd Valerio’s Datingshow in 2006 uitgezonden. Begin 2007 presenteerde Valerio het programma Valerio in de Sneeuw waarin hij allemaal dingen ging uitproberen in de sneeuw.

In 2007 won Valerio de Rookie Award voor aanstormend talent tijdens de Hoofdprijs van BNN. Later dat jaar maakt Valerio zijn debuut in de film Alles is Liefde in de rol van Daniel Levi. Ook deed hij mee in de korte film Maffibaaah van B-pro.

In 2008 start Valerio met het nieuwe programma Valerio Duikt Onder. In dit wekelijkse programma loopt hij elke aflevering een dag lang met iemand uit een bepaalde subcultuur of levensstijl mee. Dit kan variëren van Gothic tot Jehova’s Getuigen.

Sinds 2007 is presentator Valerio Zeno ook actief als DJ onder de naam Phalerieau’s. Als eclectische DJ mixt hij verschillende genres op originele wijze met elkaar. Zijn sets bevatten voornamelijk Disco, 80’s, R&B, & Hiphop, waardoor hij een avond uitstekend kan opbouwen, ondersteunen of tot een climax kan brengen. Inmiddels heeft hij zijn kunsten al op vele stages vertoond, variërend van festivals als Solar en Mysteryland tot clubs als Paradiso en Jimmy Woo.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button