Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Valerio Zeno boeken

Valerio Zeno boeken

Valerio Zeno boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Valerio Zeno of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Valerio Zeno (Amsterdam, 2 januari 1984) is een Nederlands televisiepresentator en acteur van Italiaanse afkomst. Tegenwoordig is hij actief als videojockey bij de muziekzender TMF.

Valerio heeft eerst twee seizoenen voor het televisieprogramma 6pack gewerkt dat toentertijd nog op SBS 6 werd uitgezonden en is toen naar TMF gegaan. Bij TMF heeft hij eerst het televisieprogramma Wakker worden met Valerio gepresenteerd, waarin hij 2 maanden lang 7 dagen in de week bij andere mensen naar een slaapplek zocht. Daarna is Valerio’s Datingshow in de zomer van 2006 uitgezonden. Het tweede seizoen van Wakker worden, dat op 2 september van start ging, is inmiddels ook afgelopen. In de winter van 2007 presenteerde Valerio het programma Valerio in de Sneeuw waarin hij allemaal dingen ging uitproberen in de sneeuw.

Eind maart 2007 won hij de Rookie Award voor aanstormend talent tijdens de Hoofdprijs van BNN. Later dat jaar was hij te zien in de film Alles is Liefde.

In maart 2008 start Valerio met het nieuwe programma Valerio Duikt Onder. In dit wekelijkse programma loopt hij elke aflevering een dag lang met iemand uit een bepaalde subcultuur of levensstijl mee. Dit kan variëren van Gothic tot Jehova’s Getuigen. Dit programma word elke vrijdag uitgezonden op TMF.

In 2005 maakte Valerio in samenwerking met de rapgroep VSOP een rapnummer voor 6pack. Hier werd ook een bijbehorende videoclip van gemaakt, waarin Valerio rondreed in een gehuurde Hummer H2 en te zien was in een jacuzzi met een fles champagne en schaarsgeklede vrouwen. Het nummer en de clip voldeden met opzet aan het stereotype van hiphop en dient met een korreltje zout te worden genomen.

Valerio is ook actief als acteur. In 2007 maakt Valerio zijn debuut in de film Alles is Liefde, hij speelt hierin het personage Daniel Levi. In september 2007 deed Valerio ook mee in de kortfilm van B-pro, genaamd Maffibaaah. Hij speelt hierin zichzelf.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button