Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Valerie Zwikker boeken

Valerie Zwikker boeken

Valerie Zwikker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Valerie Zwikker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Valerie Zwikker komt in 1995 bij toeval als runner achter de schermen bij de televisie. Daarna doet zij productie bij diverse programma’s zoals o.a. ‘La La La Live, Veronica Goes, Sex voor de Buch, Telekids en Boobytrap’. Tegenwoordig wordt Valerie ook veel gevraagd voor de presentatie van bedrijfsevenementen.

Valerie Zwikker boeken voor een evenement

Valerie Zwikker is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Valerie Zwikker

In 1999 krijgt Valerie ‘de kans van haar leven’: aan de zijde van Ron Brandsteder schittert ze wekelijks in het programma ‘De kans van je leven’. Hierin presenteert ze de actieblokken van de Nationale Postcode Loterij. De pers omschrijft haar als ‘het talent van het jaar’ en ‘de nieuwe ontdekking’. Dit betekent overigens niet het einde van haar carrière achter de schermen; Valerie doet nog productie voor programma’s als De kans van je leven en Sponsorbingo, maar ook voor de grote shows van Endemol Duitsland.

Begin 2000 komt Valerie Zwikker definitief vóór de camera terecht toen ze de stap naar CallTV maakte, waar ze diverse programma’s presenteerde, zoals Spelevisie, NachtSuite en Vragenvuur.

In 2002 siert Valerie de cover van het blad Breeze, vond er een reportage in de FHM plaats en was ze het gezicht van sieradenmerk Sari/Giovanni. Aan het eind van het jaar wordt het tijd voor een nieuwe wending in haar carrière en stopt ze met CallTV.

Sinds 2002 is ze volop bezig met acteerworkshops, om zich naast haar presentatiekunsten ook te kunnen storten op haar acteertalent. Eind 2003 was Valerie een aantal weken te zien in de Yorin-soap Onderweg Naar Morgen, in een gastrol als verpleegkundige.

Valerie Zwikker presenteerde in 2004 en 2005 het belspelprogramma NerveControl, en werd in 2006 het gezicht van het reisprogramma De Vakantievrouw op de regionale televisiezender RNN7.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button