Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Valerie Pos boeken

Valerie Pos boeken

Valerie Pos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Valerie Pos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Valerie Pos is al van jongs af aan bezig met theater. Ze zat tien jaar lang bij het Nationaal Jeugd Musical Theater en volgde diverse privé-lessen. Daarna studeerde ze aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Ondanks haar jonge leeftijd speelde Valerie al in vele films. Ze werd het meest bekend door haar hoofdrol als Tess in de film Penny’s Shadow, maar speelde ook in onder andere Pietje Bell 1 en 2, Het wapen van Geldrop, Foeksia de Miniheks, De laatste reis van meneer van Leeuwen, 170Hz, Cop vs Killer, Of ik Gek ben, Spaak en De Belofte van Pisa.

Ook op televisie speelde ze diverse rollen. In 2006 begon dat met een rol in Boks, daarna volgden gastrollen in ondermeer Verborgen Verhalen, Flikken Maastricht, VRijland, Dokter Tinus, Danni Lowinski, A.dam-E.V.A, Komt een man bij de dokter.

In het theater speelde Valerie Pos onder andere de rol van kleine Cosette in Les Miserables en in de producties What you will en Likemindse train tracks and stories.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button