Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vajén van den Bosch boeken

Vajén van den Bosch boeken

Vajén van den Bosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vajén van den Bosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vajèn van den Bosch (Oijen, 13 maart 1998) is een Nederlands zangeres,musicalactrice, actrice en stemactrice. In augustus 2013 begon ze de Vooropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.
Van den Bosch begon haar zangcarrière op 10-jarige leeftijd door auditie te doen voor The Sound of Music.Daarna speelde Van den Bosch in nog meer grote musicalproducties en kleine theatershows. Haar eerstehoofdrol verkreeg zij in Droomvlucht, waarin ze Lila speelde. Vervolgens nam ze deel aan The Voice Kids. In 2012/2013 speelde ze tiener Fiona in Shrek de Musical en organiseerde ze een (benefiet)concert.

Van den Bosch startte op haar 11e jaar met zangles bij zangcoach Alfons Verreijt. Daarnaast studeerde zij van augustus 2013 tot juli 2014 aan de vooropleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg. Daar kreeg ze zangles van Ingrid Zeegers. Ze debuteerde op 1 september 2014 in de jeugdserie Spangas, als Juliette, waar ze in 2015 mee is gestopt. Sindsdien speelt ze de rol van Sandy in de musical Grease.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button