Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » U2NL boeken

U2NL boeken

U2NL boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor U2NL of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

U2NL // THE ULTIMATE U2 EXPERIENCE

U2 groeide in de jaren 80-90 uit tot één van de belangrijkste rockgroepen ooit. Met meer dan 30 hits in Nederland, waarvan tweederde de top 10 bereikte, staat U2 garant voor muziek en show op het allerhoogste niveau.

Seeking musicians for a new band

stond geschreven op een briefje in de gang van de Mount Temple Comprehensive school in Dublin op 25 september 1976, het historische begin van U2. “Bono zoekt the Edge, Adam en Larry”, zo begon het ruim 2 jaar geleden op een advertentiesite voor de band U2NL (voorheen KITE). Gedurende deze 2 jaar heeft de band zich opgewerkt naar één van dé toonaangevende tribute-acts in Europa. De authentieke “U2 sound”, een podium met een indrukwekkende U2 uitstraling, de looks van de band en het pure “U2 gevoel” wat de heren van U2NL overbrengen op het publiek maken dat deze band zeer hoog staat aangeschreven in binnen- en buitenland. “Ein show der extraklasse” verscheen in de Duitse pers na het eerste optreden bij onze Oosterburen in Augustus 2005.

Het afgelopen jaar

was voor U2NL het ene hoogtepunt na het andere. In de line up met Joe Cocker op een groot festival in Duitsland, 2 optredens in Brussel en het spelen op de afterparty van U2 zelf tijdens de Vertigo tour in Amsterdam. Voor 2006 staat er o.a. een tour naar Gran Canaria op het programma, en zal U2NL weer op vele grote podia staan in binnen- en buitenland.

Een show van U2NL staat garant

voor het pure U2 gevoel, alleen de grootste hits worden gespeeld door een band, die wel erg dicht bij de Ierse Rockiconen komen.

U2NL is:

Frank Wensink – Vocals

Jan Marcel de Jong van Romunde – Guitar

Chuck Sterk – Bass / Vocals

Ger Joosten – Drums / Vocals

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button