Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » U2 Tribute boeken

U2 Tribute boeken

U2 Tribute boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor U2 Tribute of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bono tribute
Sam Kramer bereikte in 2005 de tweede finaleplaats als Bono in een TV show (variant van Henny Huisman’s Soundmixshow). Zijn bewegingen, stem en zangkwaliteiten deed menig mond openvallen van verbazing omdat het typerende stemgeluid van de U2 zanger perfect werd geïmiteerd. Sam is van jongs af aan een fan van U2 en is bovendien een ervaren studiozanger. Hij treedt sinds 2005 wereldwijd op als Bono op bedrijfs- en privefeesten, beursevenementen, jubileumfeesten etc.

U2 unplugged (2p)

Samen met zijn beste vriend Pieter, die als imitator de rol van U2 gitarist The Edge als geen ander vertolkt, bieden wij de act U2unplugged. Na een 4 tal songs door Bono met backingtracks wordt een kort live gedeelte van 3 songs begeleid op akoestische gitaar. Hiermee wordt de U2 magie bereikt en waant u zich bij een intiem privéconcert waarbij gitaardelay en mondharmonica niet ontbreken!!

U2 unplugged (4p)

Voor de echte fan is alleen het beste genoeg. Daarom is er nu ook U2unplugged (4p) waar, naast Bono en The Edge, ook imitators van de drummer en bassist van U2 ten tonele verschijnen. Imitators Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen jr. geven in een akoestische setting een miniconcert wat gelijk is aan het unplugged gedeelte in ieder U2 concert. Een staande Tom met 1 bekken en een tamboerijn vormen de drums, Bono speelt bluesharmonica en The Edge speelt akoestisch met delay. Het dragende basspel maakt het mogelijk om songs als “40”, Still haven’t found” en Sunday Bloody Sunday perfect te vertolken. U2 unplugged is perfect als special act voor bedrijfsfeesten of festivals en is inmiddels ook al een groot succes op bruiloften en verjaardagsfeesten!

U2two (4p)

Wilt u een complete show die als twee druppels water lijkt op een show van U2 zelf? Dan boekt u U2two! Aan alles is gedacht. Kleding, gitaargeluid, show, charisma, politieke en religieuze uitlatingen en ga zo maar door… zelfs een akoestisch gedeelte is onderdeel van de show. Dit is de enige band waarvan fans in heel de wereld zeggen hetzelfde gevoel te krijgen als bij een concert van U2. Sam Kramer, de zanger heeft exact dezelfde kenmerkende stem als Bono! Bovendien lijkt de hele professionele bezetting als twee druppels water op U2 zelf wat de formatie uniek maakt in de wereld van U2 imitaties. U boekt met U2two dan ook niet zomaar een coverband…U boekt U2too…

U2two and friends

Perfect voor iedere locatie is er nu een complete show van U2two waarbij diverse gasten aantreden om samen met U2two een aantal duetten te doen. “Still haven’t found what I’m looking for…” wordt uitgevoerd met een professioneel black gospel koor, Pavarotti (LL) treedt aan om samen met Bono “Miss Sarajevo” en “Avé Maria” te zingen, Mary J. Blige (LL) zingt “One”, U2 samen met Andrea Corr LL (the Corrs) in “When the stars go blue” en last but not least een schitterend optreden van Bono met Frank Sinatra (LL) in “I’ve got you under my skin”. Dit is entertainment op top niveau! Perfect voor grotere feestlocaties, dinershows, evenementenhallen en stadions.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button