Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Typhoon boeken

Typhoon boeken

Typhoon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Typhoon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Typhoon gaat niet over één nacht ijs als het om zijn muziek gaat. Zijn album ‘Lobi Da Basi (Liefde is de Baas)’ is het resultaat van die persoonlijke en muzikale zoektocht, die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid Afrika. Daarnaast liet hij zich ook inspireren door Nederlandse grootheden zoals Ramses Shaffy en zijn samenwerking met New Cool Collective.

Typhoon boeken voor een evenement

Typhoon is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Typhoon

Typhoon begon zijn carrière als 15-jarig jongetje onder de vleugels van de leden van hiphopformatie Opgezwolle. Niet lang na het winnen van de Grote Prijs van Nederland als solo-act in 2007 lanceerde hij zijn solo debuut ‘Tussen Licht en Lucht’. Het album werd bekroond met een Zilveren Harp en verschillende muziek awards. Het ware succes lag echter in de shows. Op alle grote festivals, waaronder Lowlands, North Sea Jazz, Oerol en Into The Great Wide Open, werd Typhoon een begrip.

Samenwerkingen

Samenwerkingen met New Cool Collective, de Fakkelbrigade, en vele anderen hielden Typhoon al die jaren in de spotlight. Met als hoogtepunt zijn door 2 miljoen Nederlanders bekeken optreden voor Koning Willem Alexander, Maxima en het voltallige kabinet. De track ‘Van De Regen Naar De Zon’ die Typhoon tijdens deze uitzending voor het eerst deed was volgens vele het echte Koningslied, en mocht natuurlijk niet ontbreken op zijn nieuwe album.

Typhoon’s tweede studio album ‘Lobi Da Basi’ is een kleurrijk en muzikaal album geworden. Typhoon laat de luisteraar zich thuis voelen door zijn kenmerkende, eerlijke en openhartige schrijfstijl. Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van blues, jazz en hiphop. Het album is geproduceerd door Dries Bijlsma en A.R.T.

De bijdrage van Typhoon’s liveband en vrienden als Benjamin Herman, André Manuel, Sticks, Rico, Blaxtar, Pete Philly, Coco Jones en Jan Wessels maken van ‘Lobi Da Basi’ een warme ontmoeting voor een breed publiek.

Typhoon boeken
Typhoon boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button