Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tygo Gernandt boeken

Tygo Gernandt boeken

Tygo Gernandt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tygo Gernandt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tygo Gernandt is op 12-jarige leeftijd voor het eerst op televisie te zien in een promotieclip om de Olympische Spelen naar Nederland te halen. In 1987 gaat Tygo naar de Televisieschool van de Stichting Cervelaat. Hier krijgt hij vier jaar acteerlessen van diverse regisseurs en acteurs.

Tygo Gernandt boeken voor een evenement

Tygo Gernandt is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Tygo Gernandt

Na afronding van de Televisieschool schrijft Tygo Gernandt zich in bij de Pabo. Als hij aan de opleiding begint, stromen de acteeropdrachten binnen. Zijn rol in de jongerenserie ‘Fort Alpha’ verschaft hem zijn eerste echte bekendheid. Gastrollen in ‘Goede tijden, slechte tijden’, ‘12 steden, 13 ongelukken’ en ‘Oppassen’ doen de rest. Daarna volgen meerdere rollen in televisieseries, zoals ‘De Garage’, ‘All Stars’, ’t Schaep met de 5 Pooten’, ‘Offers’, ‘Van Speijk’, ‘Het Schnitzelparadijs’, ‘Vuurzee’ en ‘Flikken Maastricht’.

Tygo Gernandt als filmacteur

Op het witte doek is Tygo Gernandt onder meer te zien in ‘Naar de klote’, ‘De Dominee’, ‘Ik omhels je met 1000 armen’ en ‘Dunya & Desie’. Voor zijn hoofdrol in de film ‘Van God Los’ werd hij in 2003 onderscheiden met een Gouden Kalf voor Beste Acteur. In 2005 wint hij opnieuw een Gouden Kalf voor zijn rol in de film ‘Het Schnitzelparadijs’, maar ditmaal deelt hij de prijs met zijn vier medespelers.

Tygo Gernandt was in de bioscopen onder andere te zien in de speelfilms ‘Oorlogswinter’ (2008), ‘Mijn vader is een detective’ en in ‘Het leven uit een dag’ (2009). In de film ‘Carmen van het Noorden’ (2009) speelde hij de hoofdrol van Joz. Daarna speelde Tygo in ‘First mission’, in ‘De boule de boule’ en in de internationale productie ‘Black death’.

TV-series en Gouden Kalf

In 2011 was Tygo te zien als Gomez in de kinderserie ‘De bende van Sjako’ bij de TROS. Ook werkte hij mee aan mooie producties, zoals de OneNightStand ‘Vast’, die een Gouden Kalf voor Beste Televisie Drama heeft mogen ontvangen. De oorlogsfilm ‘Suskind’ verscheen in 2012 in de bioscoop.

Tygo Gernandt staat nog steeds regelmatig op de planken als toneelspeler. In 2010 en 2011 speelde hij een hoofdrol in het toneelstuk ‘De Club’, gebaseerd op de film ‘Fight Club. Ook deed hij mee in de theaterproductie van ‘Spuiten & Slikken’  en speelde hij in de herneming van ‘Cloaca’.

Tygo Gernandt als voice-over

Daarnaast spreekt Tygo regelmatig commercials en animatiefilms in. Zo is hij onder andere te horen als Hammy de Eekhoorn in ‘Over the hedge’, als Popeye in ‘Popeye the Sailorman’, als Eddie de Buidelrat in ‘Ice Age’, als Stuart Little in ‘Stuart Little’, als Gargamel in ‘De Smurfen’ en in ‘De avonturen van Kuifje’, de animatiefilm van Steven Spielberg.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button