Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Troy Douglas boeken

Troy Douglas boeken

Troy Douglas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Troy Douglas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Atleet Troy Douglas was bijna 20 jaar topsporter. Hij werkte met verschillende trainers en sporters in diverse sportdisciplines. Hij trainde in Bermuda, Amerika en Nederland en maakte kennis met de diverse topsportsystemen en culturen.

Troy weet hoe het is om als individualist te functioneren binnen een team en teamleden te motiveren. Hij was niet voor niets captain van het Nederlands estafetteteam dat in 2005 een bronzen medaille behaalde tijdens de wereldkampioenschappen, hij is in staat anderen naar een hoger niveau te brengen.

Troy beschikt over doorzettingsvermogen, is oprecht en een absolute motivator. Tijdens zijn lezingen gaat hij in op samenwerken, leiderschap, doelen stellen en succes behalen in teamverband. Aan de hand van zijn sportsuccessen en ervaringen brengt hij over hoe de juiste man op juiste plek komt en hoe de sterke punten van mensen te gebruiken zijn om te groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het motiveren van medewerkers bij veranderingstrajecten of reorganisatie- en fusieprocessen binnen een organisatie.

De lezing wordt ondersteund met foto en/of beeldmateriaal en kan eventueel gevolgd worden door een sprint- of estafette clinic. Troy geeft samen met estafetteloper Timothy Beck interactieve lezingen waarbij deelnemers zelf ervaren hoe makkelijk of moeilijk het is om een estafettestokje over te geven.

U kunt Troy Douglas boeken voor:

• Clinics

• Presentaties

• Duo gesprek

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button