Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Trio Balsamico boeken

Trio Balsamico boeken

Trio Balsamico boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Trio Balsamico of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Balsem voor uw oren, dressing voor de geest!
De smaakmaker voor elk feest!

Een afrekening in het culinaire milieu…

3 broers uit de roemruchte Balsamico-familie hebben gebroken met hun oude stiel. Weg van het fornuis, de jacht op Michelins-sterren, herrie in de keuken en frauderende leveranciers. Ongeduldige fijnproevers en veeleisende gourmands.

Giorgio, Steve en Enrico hebben hun instrumenten van zolder gehaald en zijn de wijde wereld in getrokken. Met smakelijke liedjes, lekkere dansnummers, frisse volksmuziek, pittige jazz en blues Veel overbekende klassiekers met een nieuw sausje.

Dampend geserveerd!

Giorgio Balsamico

alias “de Chef”

Kan zijn gitaar laten zingen en laten swingen. En zingt met vaste stem over liefde en verlangen, over vreugde en plezier. Met een kwinkslag of een knipoog. Hij wil de mensen iets mee geven, iets mee laten maken. Het “heeft het u gesmaakt” weet hij nog net binnen te houden maar is een muzikale gastheer die u niet licht vergeet.

Steve Balsamico

alias “il Virtuoso”

Heeft uit zijn imposante instrumenten verzameling (ook dwarsfluit, sopraan- en alt-sax) de tenorsax en de klarinet gekozen. Waar hij moeiteloos en virtuoos op soleert. Of romantisch betoverend op speelt. Strooit zijn noten met kwistige hand over de toehoorders. Maar laat ook als zanger zijn hart spreken. Of het een Amsterdamse smartlap, een jazzballad of een ondersteunende tweede stem is. Steve is een man van de wereld. Is ook actief in Bigbands en andere formaties.

Enrico Balsamico

alias “de Maestro”

Vangt graag blikken met zijn enorme rode sousafoon. Die overigens ook heel zacht kan… schrikken is niet nodig. Je vraagt je af waarom niet ieder trio een sousafoon heeft… Enrico een stille kracht noemen is ook weer overdreven maar hij houdt zich enigszins op de achtergrond. Achter de schermen maakt hij graag de rekening op, doet de inkoop en verkoop en heeft altijd een vinger in de pap. Is regelmatig op straat te vinden met de Funfare.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button