Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Trinko Keen boeken

Trinko Keen boeken

Trinko Keen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Trinko Keen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Trinko Keen is de meest succesvolle tafeltennisser uit de Nederlandse geschiedenis. Trinko komt uit een echte tafeltennisfamilie. Zijn eerste ballen sloeg hij op zijn zevende. Tien jaar later werd hij professional. Hij nam deel aan drie Olympische Spelen, zeven top-12 toernooien en haalde prijzen op de Pro-tour toernooien. Daarnaast speelde hij ruim 15 jaar in de Duitse competitie, die als de sterkste competitie in de wereld geldt.

Samen sporten en in de keuken kijken van topsport. Trinko verzorgt clinics die daarop gericht zijn. Naast het zelf spelen onder begeleiding laat Trinko zien wat de magie van effect is en geeft hij concrete aanwijzingen hoe, iedereen op zijn of haar eigen niveau, technieken kunnen worden aangeleerd.

Daarnaast verzorgt Trinko ook presentaties. Bij topsport gaat het om winnen, om succes. Voor iedere sporter binnen zijn of haar sport gelden daarvoor dezelfde wetten, dezelfde regels. Talent, karakter en het vermogen om compromisloos ergens helemaal voor te gaan zijn belangrijke eigenschappen voor iedere sporter die de top wil halen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button