Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Touch-DJ boeken

Touch-DJ boeken

Touch-DJ boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Touch-DJ of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Touch-DJ

geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldprimeur te pakken! Een doorzichtig glazen scherm van 50 inch neemt je mee in de wereld van de Touch-DJ. De gasten kunnen exact zien wat de Touch-DJ doet. De Touch-DJ bedient de muziek holografisch en kan tijdens het draaien d.m.v. teksten te schrijven, foto’s te laten zien, ‘live’ communiceren met zijn publiek, dit alles terwijl ’the music continues’.

Touch-DJ is uitermate geschikt voor ieder evenement. Gegarandeerd een exclusieve uitstraling! Al onze klanten zijn het er over eens, Touch-DJ zorgt dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement, zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt!

Ervaring

Wij hebben reeds opgetreden met de top uit de Nederlandse entertainment industrie, zoals o.a. Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Wolter Kroes, Adlicious, Mike de Boer, Sunnery James & Ryan Marciano, DJ Jean, etc…. Op locaties als de Fabrique, Ocean Diva, Beurs van Berlage, Ahoy, Hart van Holland, Grand Theatre, Delamar theater, etc….

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button