Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Total Toets boeken

Total Toets boeken

Total Toets boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Total Toets of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Onder de naam “Total Toets” brengen 2 entertainers met hun vleugels, een basgitarist en een drummer uw feest naar een ongekend hoogtepunt. De naam “Total Toets” is vernoemd naar de bandleider Kees Toets. Deze topentertainer heeft zijn sporen als “Feestbeest” ruimschoots verdiend. Rock a Roll, Dance Classics, Nederlandstalig maar ook de huidige Top 100 wordt niet geschuwd door deze swingende muzikanten en zij spelen dit repertoire volgens intuïtie, niets gaat volgens een vast draaiboek. U vraagt en zij spelen. Mede door de acts, humor en interactie met het publiek zal een ieder zich meer dan betrokken voelen.

Total Toets is door hun brede repertoire

uitermate geschikt voor vrijwel elk evenement. Zij hebben ruime ervaring in discotheken, feesttenten en bedrijfsfeesten, en trekken dan ook volle zalen door geheel Nederland. Wilt u ‘intiem’ of ‘mega’; “Total Toets” zorgt voor de perfecte balans tussen locatie, publiek en repertoire. “Total Toets” maakt gebruik van een professioneel geluidsbedrijf, dat voor elke locatie geluid en licht naar behoren zal afstemmen op de omgeving en de wensen van de opdrachtgever. Luisteren, kijken en meedoen met “Total Toets” is beslist de moeite waard. Maar bovenal zal het swing- en partytime zijn!!!

Total Toets

– Topentertainers

– Een enthousiaste uitstraling

– Swingende Show…..GEGARANDEERD FEEST

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button