Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tooske Ragas-Breugem boeken

Tooske Ragas-Breugem boeken

Tooske Ragas-Breugem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tooske Ragas-Breugem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tooske Ragas-Breugem is een Nederlandse televisiepresentatrice en zangeres. Tooske verhuisde begin 2002 naar New York (USA), om later dat jaar terug te keren naar Nederland voor de presentatie van de tv-hit Idols op RTL 4 en Yorin.

In 2003 maakte Tooske in Joop van den Ende’s 3 Musketiers – de musical haar debuut in de rol van Constance. Het lied Alles dat zij hierin samen met Bastiaan Ragas zong, werd een Top-3 hit.
Na het presenteren van het uiterst succesvolle Idols II (RTL4/Yorin) en het tv-programma Typisch 60 (Yorin), was Tooske de gastvrouw van het live uitgezonden tv gala John Kraaykamp Musical Awards 2004 (RTL4).

Vrijwel aansluitend werkte zij mee aan de spectaculaire theatershow Musicals in Ahoy (Joop van den Ende Theaterproducties).

Eind 2003 ging Tooske met haar broer en een team van Stop Aids Now naar Namibië om daar een Yorin-reportage te maken over de gevolgen van Aids.

Gedurende twee jaar is zij vaste columniste geweest van Veronica Magazine.

In het najaar van 2004 maakte Tooske de overstap van RTL naar de AVRO waar zij het tv programma Ticket en het TeleVizier-ring Gala 2004 presenteerde, waarvoor zij tevens was genomineerd als Televisiepersoonlijkheid van het Jaar.

Zij was te zien in een bijrol in de speelfilm 06/05 in de regie van Theo van Gogh.

In mei 2005 presenteerde zij voor de tweede maal het live – ditmaal door de AVRO uitgezonden – tv gala John Kraaykamp Musical Awards 2005.

In het najaar van 2005 presenteerde Tooske het wekelijkse tv programma Help, ik word vader (AVRO) en later dat jaar het Junior Songfestival 2005 en TeleVizier-ring Gala 2005 (AVRO). In Duitsland presenteerde zij het succesvolle tv programma Deutschland sucht den Superstar (Idols) voor RTL Television.

Het jaar daarop presenteerde Tooske voor de AVRO Musical Awards Gala 2006 en Het Junior Songfestival. Voor het kijkcijfercanon Deutschland sucht den Superstar III reisde Tooske weer naar Duitsland.

In 2006 maakte Tooske de overstap van de AVRO naar SBS 6. Tooske presenteerde daar vervolgens de programma’s Je Wordt Bedankt! en Het Beste Idee van Nederland. In 2008 presenteerde ze in het voorjaar samen met Henkjan Smits De Nieuwe Uri Geller. In het najaar van 2008 presenteert ze opnieuw met Henkjan Smits Het Beste Idee van Nederland, maar ook Wie Ben Ik? en De Ultieme Woondroom. Begin dit jaar heeft ze de opnamen van een nieuw seizoen van De Nieuwe Uri Geller afgerond en nam ze het 2-delige tv-programma Gered op. Tevens presenteerde zij het 3e seizoen van Het Beste Idee van Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button