Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tooske Ragas-Breugem boeken

Tooske Ragas-Breugem boeken

Tooske Ragas-Breugem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tooske Ragas-Breugem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tooske Ragas-Breugem is televisiepresentatrice, zangeres en actrice. Begin 2004 verhuisde ze naar New York (USA), om later dat jaar terug te keren naar Nederland voor de presentatie van de TV-hit Idols op RTL 4 en Yorin.

Tooske Ragas-Breugem boeken voor een evenement

Tooske Ragas-Breugem is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Tooske Ragas-Breugem

In 2003 maakte Tooske in Joop van den Ende’s 3 Musketiers – De Musical haar debuut in de rol van Constance. Het lied ‘Alles’ dat zij hierin samen met Bastiaan Ragas zong, werd een Top-3 hit. Na het presenteren van het uiterst succesvolle Idols II (RTL4/Yorin) en het TV-programma Typisch 60 ( Yorin) was Tooske in 2004 en 2005 de gastvrouw van het live uitgezonden TV Gala Musical Awards 2004.

Vrijwel aansluitend werkte zij mee aan de spectaculaire theatershow Musicals in Ahoy (Joop van den Ende Theaterproducties). Eind 2003 ging Tooske met haar broer en een team van Stop Aids Now naar Namibië om daar een Yorin-reportage te maken over de gevolgen van Aids.

Gedurende twee jaar was Tooske Ragas-Breugem vaste columniste van Veronica Magazine.

Eind 2004 maakte Tooske de overstap van RTL naar de AVRO, waar zij het TV programma Ticket en het TeleVizier-ring Gala 2004 presenteerde. Hiervoor werd ze tevens genomineerd als Televisiepersoonlijkheid van het Jaar.

Tooske was te zien in een bijrol in de speelfilm 06/05 in de regie van Theo van Gogh.

In 2005 presenteerde Tooske het wekelijkse TV programma Help, ik word vader (AVRO), het Junior Songfestival 2005 en TeleVizier-ring Gala 2005 (AVRO). In Duitsland presenteerde zij het succesvolle TV programma Deutschland sucht den Superstar (Idols) voor RTL Television. Het jaar daarop presenteerde Tooske voor de AVRO Musical Awards Gala 2006 en Het Junior Songfestival. Voor het kijkcijfercanon Deutschland sucht den Superstar III reisde Tooske weer naar Duitsland.

In 2006 maakte Tooske de overstap van de AVRO naar SBS 6. Tooske presenteerde daar vervolgens de programma’s Je Wordt Bedankt! en Het Beste Idee van Nederland. In 2008 presenteerde ze samen met Henkjan Smits De Nieuwe Uri Geller en Het Beste Idee van Nederland, maar ook Wie Ben Ik? en De Ultieme Woondroom. Tevens presenteerde ze het 3e seizoen van Het Beste Idee van Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button