Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tony Star boeken

Tony Star boeken

Tony Star boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tony Star of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen. De Haagse Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan.
Tony ontdekt zijn eigen liefde voor het entertainen als een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano’s aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getattoeerde sterren op de borst al gauw omgedoopt tot Tony ‘Sterretje’) gecast voor de RTL-hitserie ‘OhOh Cherso’, waarin acht Haagse jongeren gevolgd worden tijdens een stapvakantie op het Griekse party-eiland Chersonissos.

Zijn liefde voor muziek en zijn passie voor het DJ-vak, onderscheiden de Haagse held al gauw van de rest van de cast. Vanaf de eerste aflevering van ‘OhOh Cherso’ gaat het hard met de dj-carriere van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony al tijdens de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reunies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit de zaal al exploderen van plezier. Een veelbelovende start…

Inmiddels weten we allemaal dat die start een behoorlijk vervolg heeft gekregen. En da’s zacht uitgedrukt. Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. Van Pauw en Witteman tot RTL Boulevard en weer terug: je kunt simpelweg niet om deze mateloos populaire BN’er heen.

En daar blijft het natuurlijk niet bij! Tony Star is te boeken als commerciele allround DJ. De koffer met alleen de heetste hits zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme Chersonissos-gevoel te laten herleven.

Bovendien was Tony in het voorjaar van 2012 op de televisie teruggekeerd met een nieuw programma, waarin hij samen met Bridget Maasland op zoek gaat naar ware liefde.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button