Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tony Neef boeken

Tony Neef boeken

Tony Neef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tony Neef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tony Neef beleefde zijn doorbraak in 1996 met zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarna speelde hij rollen in o.a. Chicago,Titanic en Saturday Night Fever. Voor de rol van Oscar in Sweet Charity werd Tony in 2006 genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich inmiddels op z’n gemak. Hij schitterde in het veelgeprezen Telkens Weer het Dorp, een hommage aan de tekstdichter Friso Wiegersma.

In 2006 oogstte Tony veel lof in de voorstelling Purper 100, een vooruitblik, samen met Jos Brink, Erik Brey, Frans Mulder en Corry Brokken.

Op de televisie was hij regelmatig gast in programma’s als Het Gevoel Van, Musical Awards, het Swingpaleis en bij Paul de Leeuw. In alle Musicals In Ahoy’ voorstellingen was Tony van de partij. Zijn stem hoor je intussen in ontelbare animatiefilms -en series w.o. Harry Potter, Hercules, Shrek 2 & 3, What ’s With Andy en de Tofu’s.

Liedjesteksten van Tony zijn o.a. te horen op de laatste cd van Willeke Alberti en op de single van Jeroen van der Boom “Jij Bent Zo” die de eerste plaats in de hitlijsten bereikte.

Als solist treedt Tony graag op met (harmonie) orkesten.

Met o.a. zijn schlagertrio Heidi & die Heino’s is Tony regelmatig te gast op(bedrijfs) feesten en evenementen.

In het seizoen 2007/2008 zal Tony weer in de Nederlandse theaters te bewonderen zijn in maar liefst drie theaterproducties.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button