Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Toni Wille boeken

Toni Wille boeken

Toni Wille boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Toni Wille of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Toni Wille maakte jarenlang deel uit van de immens populaire Limburgse Hitformatie PUSSYCAT. En met recht een HITFORMATIE. Pussycat scoorde aan de lopende band wereldhits met nummers als “Mississipi”, “Georgie”, “Smile” en “My Broken Souvenirs”. Ze reisden over de hele wereld om live-optredens te verzorgen en hun platen te promoten. Nadat enkele groepsleden het zware artiestenbestaan voor gezien laten in 1985, gaan Toni, Betty, Marianne en LouLou samen verder als Pussycat en scoren zij nog een aantal hits. Uiteindelijk breekt het drukke leven iedereen op en valt het doek voor Pussycat. Hun platen werden nog steeds ‘grijs gedraaid’ op alle radiostations en albums gaan nog steeds als warme boodjes over de toonbank.

In deze periode

besluit Toni Wille als solo-zangeres verder te gaan. Ondanks het ‘Pussycat’-imago dat aan de hitzangeres blijft kleven, besluit Toni toch verder te gaan met Country-repertoire. Een keuze die haar beslist geen windeieren heeft gelegd. Haar carriere neemt in Duitsland en Nederland een dusdanige wending aan dat Toni een van de meest populaire Country-Acts van Nederland en Duitsland wordt. In Duitsland treedt zij wekelijks op voor meer dan 20.000 man publiek. In 2001 zwichten de zusjes voor een aanbod om eenmalig terug te komen met Pussycat voor de jaarlijkse Parkfeesten in Venlo. Voor een 30.000 koppig tellende menigte brengen Toni, Betty en Marianne alle grote Pussycat-hits ten gehore. Het publiek gaat helemaal uit zijn dak, en de Pussycat-hype barst opnieuw los. In 2004 brengt EMI uiteindelijk de DVD “De Grootste Hits, 25 Jaar Na Mississipi” uit, en de DVD wordt een ware kaskraker. Toni geeft uiteindelijk toe aan de overvloed van aanvragen voor het populaire Pussycat-repertoire. Voor het Nederlandse publiek stelt zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : “Toni Wille, 25 Jaar Na Mississipi”. De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Toni alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt. Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent, en een 100 % Meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning. De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Toni enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haar Show een ware happening!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button