Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ton Boot boeken

Ton Boot boeken

Ton Boot boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ton Boot of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ton Boot verstaat als geen ander de kunst om het uiterste uit een team te halen. Niet voor niets nomineerde Volkskrant hem als Nederlands Coach van de 20e Eeuw voor alle sporten. Na zijn nominatie werd hij vervolgens ook uitgeroepen tot Nederlands Beste Coach van de 20e eeuw.

Ton Boot beheerst de facetten van het trainersvak tot in de puntjes. Zijn grote kracht is zijn vermogen ingewikkelde zaken te herleiden tot de meest elementaire oerkern. Zijn gedurfde en eigenzinnige meningen hebben regelmatig voor opschudding gezorgd, maar nimmer schuwt hij de eventuele consequenties daarvan.

Ton Boot is een absolute toptrainer. In zijn carrière behaalde de basketbalcoach vele landskampioenschappen. Daarnaast bereikte hij eenmaal de eindstrijd van de Europacup, tweemaal de halve finales en verschillende keren de kwartfinales. Mede door deze prestaties en zijn inbreng in de basketbalsport is hij in 2006 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Als een van de eerste sportcoaches durfde Ton Boot verder te kijken dan zijn vertrouwde omgeving. Om zichzelf te blijven verbetering ging hij regelmatig op stage bij andere sporten. Zo was hij onder andere een maand te gast bij het AZ van Louis van Gaal.

Onconventioneel zijn ook zijn sabbaticals. Deze nam hij regelmatig na een intensieve periode. Even afstand van de topsport, weg van de hectiek. Heel bewust nam Ton Boot altijd zijn keuzes op weg naar de top. Zijn motto: “Om te groeien moet je verder kijken dan je eigen grenzen, stel je open voor de mening van anderen en leer van hun ervaringen”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button