Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tommie Christiaan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tommie Christiaan liet in 2017 zien dat hij over een zeer veelzijdig zangtalent beschikt, in de muzikale serie Beste Zangers op NPO1. Hij oogstte daarmee veel lof van zijn collega’s en van het grote publiek. Naast het feit dat Tommie een veelgevraagde musicalartiest is, legt hij zich ook toe op een zangcarrière als soloartiest.

Tommie Christiaan groeide op in een artiestenfamilie, waar de uitvoerende kunst hem met de paplepel werd ingegoten. Hij zong en danste in verschillende school- en amateurmusicals en leerde saxofoon en gitaar spelen. Maar Tommie was ook sportief en speelde 12 jaar lang honkbal.

Op zijn 17e begon hij aan een opleiding aan de Dansacademie Lucia Marthas. Vier jaar lang genoot hij privélessen in zang, koorzang, acteren en natuurlijk dans, in diverse stijlen. Hij kreeg daarbij workshops van onder andere Willem Nijholt, Pia Douwes, Paul de Leeuw, Kitty Courbois en Jimmy Hutchinson.

In zijn tweede jaar op de dansacademie speelde Tommie al een hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Afblijven’. Daarnaast doorliep hij verschillende stages, onder meer bij de theatertour van Oebele. Ook was hij achtergronddanser bij verschillende TV-programma’s, waaronder de Staatsloterijshow, het Musical Awards Gala, Wie Wordt Tarzan? en Musicals in Ahoy.

Tommie Christiaan begon in zijn examenjaar bij Joop van den Ende Theaterproducties in het ensemble van de musical Dirty Dancing, als swing en understudy voor vier rollen. Direct daarna nam hij deel aan de AVRO-talentenjacht Op Zoek Naar Joseph. Maar vlak voor de finale verliet hij het programma vanwege een onweerstaanbaar aanbod: de mannelijke hoofdrol Troy Bolton in de musicalversie van de succesvolle filmreeks High School Musical. Pers en publiek waren unaniem lovend over Tommies vertolking van deze rol en hij werd genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Aanstormend Talent.

Niet lang daarna werd Tommie gevraagd voor de Elvis-musical Love Me Tender. Toen die tour voorbij was, deed hij mee met Op Zoek Naar Zorro. Dat was een goede beslissing, want hij won en kreeg de hoofdrol in de grootse musicalproductie Zorro. Door het succes van het TV-programma werd Tommie bekend bij het grote publiek.

In het daaropvolgende seizoen vertolkte hij de rol van Prins Erik in de Disney-musical The Little Mermaid en stond hij op de planken in het DeLaMar Theater met de concertante uitvoering van Jesus Christ Superstar.

Sinds 2009 is Tommie ook stemacteur. In die hoedanigheid sprak hij al verschillende animatiefilms, -series en games in, waaronder Space Chimps 2, Max Steel, The Chronicles of Narnia en de populaire actieserie Aaron Stone van Disney XD.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button