Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tombaz boeken

Tombaz boeken

Tombaz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tombaz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

TOMBAZ
Turkse tango; weemoedig, nostalgisch, zwoel en melodramatisch cabaret

Turkse tango? Het bestaat echt! Tombaz neemt u mee naar het Istanbul van de jaren dertig, de tijd waarin Atatürk zijn fundament legde voor het moderne Turkije. Tombaz blaast nieuw leven in diverse oude bijna vergeten muziekstijlen. Zangeres Meral en haar 5 koppig ensemble Tombaz hebben sinds 1998 een passie voor de Turkse Tango. In Nederland en Turkije werden zij met hun programma ‘Variété Oriental ‘en ‘Café Chantant’ zeer enthousiast ontvangen. Met hun nieuwe en internationale programma slaan zij hun vleugels uit en nemen u mee op een reis langs tangosteden over de gehele wereld. De tango’s worden gezongen in de originele talen. Grieks, Duits, Turks, Engels, Nederlands, Japans, Arabisch en Pools.

Tombaz brengt een programma vol nostalgie, weemoed, melodramatische teksten, jaren-30 kostuums en professionele muzikaliteit o.l.v. de Turkse zangeres Meral. Eventueel kan dit septet voor een tango-danspaar en zelfs een tango-workshop zorgen.

Tombaz speelt en zingt Argentijnse, Turkse, Europese en internationale tango’s. Naast tango’s speelt Tombaz ook kanto’s, operettenummers en andere liedjes. Dit internationale gezelschap brengt een theatrale voorstelling met muziek uit het begin van de vorige eeuw. Liedjes met een hoog theatraal gehalte, gemaakt in de periode van de vernieuwing, de jonge republiek Turkije. Muziek die werd geschreven, gespeeld en gezongen door muzikanten met diverse culturele herkomst.

Tangoprogramma:’Variété Oriental’

Tombaz brengt ontroerende en melodieuze tango’s, maar ook cabareteske kanto’s, operettenummers en vrolijke liedjes over vrouwen die flink wat liters alcohol aan kunnen. De liedjes worden omlijst door gedichten, sketches en dans. Tombaz presenteert het programma in een losse, informele sfeer. De rijkdom van de culturele diversiteit in Istanbul vlak na de republiekstichting door Atatürk is te horen in de muziek van Tombaz. In deze show met veel verrassende momenten, humor en nostalgische kostuums waant u zich in een ouderwets variété theater.

Liedjesprogramma:’Café Chantant’

Café Chantant was de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van cabaret rond 1900 in Istanbul. Istanbul bestond naast Turken voor de helft uit Grieken, Armeniërs en Joden. Deze diversiteit in culturen heeft een schat aan muziek, musici en zangeressen voortgebracht. De cabareteske liedjes hadden onconventionele onderwerpen zoals drank, drugs, seks en relaties. Deze teksten werden gebracht door zangeressen in het Turks, Grieks, Armeens en Ladino (taal van de Sefardische Joden). Tombaz brengt deze originele nummers in een theatrale muziekvoorstelling.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button