Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tom van ’t Hek boeken

Tom van ’t Hek boeken

Tom van ’t Hek boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom van ’t Hek of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tom van ’t Hek is voormalig tophockeyer. In zijn carrière speelde hij 221 interlands en scoorde 106 doelpunten. Zijn debuut voor de Nederlandse hockeyploeg maakte Tom van ’t Hek in 1976 in Poznan, in de oefeninterland Nederland-DDR (2-4). Hij maakte furore als een behendige linkerspits, die met Kampong in 1985 de landstitel in de hoofdklasse won.

Tom van ’t Hek boeken voor een evenement

Tom van ’t Hek is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Tom van ’t Hek

Van origine is Tom van ‘t Hek huisarts. In die hoedanigheid heeft hij vier jaar fulltime gewerkt, maar al snel keerde hij terug in het hockey. In 1994 trad hij aan als bondscoach van de Nederlandse vrouwenselectie als opvolger van de opgestapte Bert Wentink. Onder zijn leiding won de nationale ploeg in Amstelveen de Europese titel (1995), de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta (1996), de zilveren medaille bij het wereldkampioenschap in Utrecht (1998), de Champions Trophy in Amstelveen (2000) en de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Sydney (2000). Bij dat laatste toernooi zwaaide Tom van ’t Hek af, en werd opgevolgd door Marc Lammers.

De jongere broer van cabaretier Youp van ’t Hek is tegenwoordig werkzaam als gastspreker en als presentator van de radioprogramma’s Langs de Lijn en Radio Tour de France. Ook presenteerde hij tot en met 2006 op de zondagavond op Radio 1 Het Hek van de Dam. Sinds 2010 is Van ’t Hek een van de tafelgasten bij NOS Studio Voetbal.

Tom van ’t Hek als spreker en dagvoorzitter

Daarnaast houdt hij zich bezig met het verzorgen van lezingen, trainingen en dagvoorzitterschappen voor het bedrijfsleven en (semi-) overheidsinstellingen. Tom van ’t Hek is één van Nederlands meest gevraagde sprekers. De onderwerpen van zijn lezingen zijn onder andere: communicatie, het bereiken van doelen, hoe om te gaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen, teambuilding en leiderschap.

Tom van ’t Hek boeken
Tom van ’t Hek boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button