Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tom Jones Tribute Show boeken

Tom Jones Tribute Show boeken

Tom Jones Tribute Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Jones Tribute Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boek nu de nieuwste act van Nick Jefferson. The Tom Jones Tribute Show. Een meeslepende LIVE act waarbij de bekendste nummers van de legendarische Tom Jones de revue passeren. Wie kent ze niet De lekkere dansbare nummers als..Its not unusual, she’s a lady, Sexbomb, Kiss, Delilah, Whats new pussycat, Love me tonight, en de heerlijke ballads zoals the green green grass of home, With these hands, fall in love, at this moment. Dit zijn enkele nummers uit het repertoire wat gebracht zal worden tijdens de show. De show duurt 30 minuten maar een toegift kan natuurlijk altijd!

Er zijn weinig zangers in Nederland

met een dergelijk stembereik als die van Tom Jones. Van zeer laag tot zeer hoog en dan ook nog met het zelfde timbre waarin Tom Jones zijn nummers ten gehore brengt. Nick Jefferson haalt dit schijnbaar moeiteloos waardoor het verschil tussen de echte Tom en Nick bijna wegvalt.

Op de kleinste details

is tot in perfectie gelet..Uiteraard in de zang maar ook in de bewegingen, de kleding, maar ook het bijvoorbeeld het typerende kapsel.. De pruik is handmatig gemaakt door Rob Sweers welke o.a. alle haarstukken van de Soundmixshow heeft vervaardigd.

De show is inzetbaar op tal van evenementen of themafeesten zoals Las Vegas of Hollywood party’s maar ook gewoon lekker als act tussendoor want stilzitten is met “Tom” niet mogelijk !!

De Show wordt geleverd met een eigen professionele krachtige geluidsinstallatie of monitorset en geluidsman dus is volledig self-supporting!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button