Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tom Egbers boeken

Tom Egbers boeken

Tom Egbers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Egbers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tom Egbers studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht, en werd in 1984 aangenomen bij Studio Sport (NOS) als presentator. In 1990 volgde een uitstapje naar Veronica (Stop de Persen en Nieuwslijn), in 1992 gevolgd door een terugkeer naar de NOS.

Als Almeloër en aanhanger van Heracles was Egbers gefascineerd door het verhaal van de Zuid-Afrikaan Steve Mokone, bijgenaamd de zwarte meteoor, die in Egbers’ geboortejaar 1957 bij Heracles was komen voetballen.

Egbers schreef in 1995 een boek over hem waarnaar in 2000 een film is gemaakt. Bij het werken aan die film bleek Mokone’s leven na zijn voetballoopbaan een dramatisch vervolg te hebben gehad: Mokone had in de Verenigde Staten 12 jaar gevangenisstraf gekregen vanwege een aanslag op zijn ex-vrouw. Egbers pleegde opnieuw research en probeerde in het boek Twaalf gestolen jaren (2002) aan te tonen dat Mokone onschuldig was.

Tom Egbers is een van Nederlands beste dagvoorzitters en discussieleiders. Mede door zijn jarenlange ervaring in het interviewen van sporters/coaches en het presenteren van programma’s weet hij de juiste sfeer te scheppen voor elke bijeenkomst. Tom Egbers is een perfectionist die zijn presentaties tot in detail voorbereidt en op de juiste momenten gebruik weet te maken van zijn improvisatietalent.

U kunt Tom Egbers boeken als:

• Gastspreker

• Discussieleider
• Dagvoorzitter

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button