Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tom Dice boeken

Tom Dice boeken

Tom Dice boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Dice of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tom Dice werd geboren te Eeklo op 25 november 1989 als Tom Eeckhout. Toen hij 8 jaar jong was, ging hij naar de muziekschool en leerde er gitaar spelen. Na 3 jaar hield hij het daar echter voor bekeken en sloeg hij zijn eigen weg in.
Zo ontstond voor zijn 12e levensjaar zijn 1e echte zelfgeschreven nummer !

Sindsdien hield niets hem nog tegen om zijn eigen nummers te schrijven.

Hij laat zich beïnvloeden door de muziek van onder meer Tyler Hilton, Taylor Swift, The Kooks, Gavin DeGraw en vele andere. Maar hij is een echte fan van Muse en vooral van Matthew Bellamy, de zanger van Muse.

In 2008 besloot Tom mee te doen aan “X-Factor”, een programma waarin men opzoek gaat naar de persoon met de meeste X-factor. Hij bracht onder meer nummers van Leona Lewis, Milow, Coldplay, Craig David, Gavin DeGraw en ook van zichzelf. Meermaals mocht zijn band, The Dice , hem begeleiden op het podium. Hij werd 2e in deze talentenjacht.

Eind juni 2009 bracht hij zijn 1e single uit met daarop zijn versie van Leona Lewis – “Bleeding Love” en zijn eigen song “A soldier for his Country”. De single stond 12 weken in de top 50 van Ultratop, met als hoogtepunt een 7e plaats.

In november 2009 werd hij geselecteerd als Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival. In Oslo treedt hij aan met het nummer ‘Me And My Guitar’, dat nu reeds een nummer 1 positie veroverde in Belgie en het ook in Nederland uitstekend doet! Zowel zijn optreden bij Paul De Leeuw, als in het radioprogramma van Giel Beelen lokten heel wat lovende reacties uit.

Dit is het veelbelovende begin van een ongetwijfeld mooie muzikale toekomst. Eén ding staat vast, deze jongen is geboren om op een podium te staan en dat zal hij dan ook elke keer opnieuw bewijzen aan iedereen die het wil.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button