Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tom Coronel boeken

Tom Coronel boeken

Tom Coronel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Coronel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tom Coronel was samen met zijn tweelingbroer Tim al op jonge leeftijd actief op de kartbaan. Als zoon van autocoureur Tom Coronel Sr. werd racen hem met de paplepel ingegoten. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Vanaf die tijd racet Tom Coronel in verschillende race-klassen.

Tom Coronel boeken voor een evenement

Tom Coronel is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Tom Coronel

Via kampioenschappen in Nederland en Duitsland (waar hij onder andere tegen Michael Schumacher en Jos Verstappen reed) kwam Tom Coronel in Azië terecht. Daar woonde hij 5 jaar in Japan. Hij won het Japanse Formule 3 kampioenschap, alsmede het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3.

In 2000 ging Tom Coronel voor het hoogst haalbare in het racen: de Formule 1. Helaas was er meer nodig dan alleen kampioenschappen winnen en miste hij de Formule 1 op een haar na. Maar – en dit is Tom Coronel in hart en nieren – hij ging niet bij de pakken neerzetten; nee, hij ging juist vol gas door. De jaren daarna breidde hij zijn toch al indrukwekkende CV flink uit met vele races, overwinningen en kampioenschappen zoals DTCC, Dakar, 24 hrs Nurnburgring, het ETCC, WTCC en de Le Mans Series.

Het instinct voor ondernemen zat er bij Tom Coronel al vroeg in. Hij wist wat handelen was en regelde altijd de beste deals. Zo kwam hij in aanraking met de plasma televisies van LG en wist gelijk: hier zit business in. Hij startte Create2Fit en na wat vallen en opstaan richtte Tom Coronel zijn blik op het verkopen van producten via internet. Zijn onderneming groeide in 10 jaar tijd uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan 48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolderkamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche.

Tom Coronel is op autosport gebied actief voor BMW in het FIA Wereldkampioenschap voor Tourwagens (FIA WTCC) en voor Spyker in Le Mans. Als coach leidt hij samen met tweelingbroer Tim jonge, talentvolle coureurs op in zijn eigen Nederlandse raceteam. Als ondernemer maakt hij zich voor zijn internetondernemingen dagelijks druk over inkoop, internet marketing, verkoop, social media en alles wat daarmee te maken heeft. Tom’s slogan op ondernemersgebied is: “Ik heb geen concurrenten. Ik heb collega’s en uitdagingen en die samen maken mij een vernieuwende ondernemer die vol gas op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden.”

Op race-gebied is zijn slogan: “Ik word in een race liever tweede met een goed gevecht en de kans om volgende keer te winnen, dan de race te winnen met 10 seconden voorsprong. Het gevecht houdt je scherp, maakt je creatief, innovatief, is de uitdaging en zorgt ervoor dat je kansen creëert.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button