Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » TOF! Partyband boeken

TOF! Partyband boeken

TOF! Partyband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor TOF! Partyband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

TOF! is een geliefde band in het uitgaans circuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op alle mogelijke evenementen, feesten en in dancings door het hele land. Omdat de band een groot publiek wil bereiken en op het publiek wil in kunnen spelen is het repertoire enorm breed met muziek varierend van top 40, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te stoppen vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte jongens band vol energie. Als je eenmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen ‘deze jongens weten alles van feesten!’.
De presentatie van Tof!
is bruisend, er gebeurd veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen, er is veel beweging op het podium. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.
Een reusachtig videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken.
Tof! heeft een avondvullend programma met vier sets van 40 minuten.

Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button