Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tjitske Reidinga boeken

Tjitske Reidinga boeken

Tjitske Reidinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tjitske Reidinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tjitske Reidinga werd als actrice onder andere bekend door haar rollen in het TV-programma Het Klokhuis. In 2002 won Tjitske de Colombina voor de beste vrouwelijke bijrol in de theatershow ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ Haar doorbraak bij het grote publiek kwam in 2005 met haar rol als Claire van Kampen in de TV-serie Gooische Vrouwen.

Tjitske Reidinga boeken voor een evenement

Tjitske Reidinga is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Tjitske Reidinga

Na haar opleiding aan de toneelschool Amsterdam maakte Tjitske Reidinga een flitsende start bij het RO Theater in het stuk ‘De ziekte die jeugd heet’. Daarna speelde ze in diverse toneelstukken, zoals ‘Trainspotting’ (ZAP Producties), ‘Een stukje Time-Out’ (Fact), ‘Midzomernachtsdroom’ en ‘Ja zuster Nee zuster’ (Ro Theater). Voor haar rol als Honey in ‘Who is afraid of Virginia Woolf’ won ze de Colombina voor beste vrouwelijke bijrol.

Speelfims

Tjitske speelde prachtige rollen in verschillende speelfilms, waaronder Ja zuster Nee zuster (2000), Kees de Jongen (2003), De Passievrucht (2003), Ellis in Glamourland (2004) en natuurlijk de twee Gooische Vrouwen films uit 2011 en 2014.

Reclamecampagne met Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga is ook in te zetten voor reclame-en publiciteits campagnes en als stemactrice. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button