Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tjitske Reidinga boeken

Tjitske Reidinga boeken

Tjitske Reidinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tjitske Reidinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tjitske Reidinga; maakte na haar eindexamen aan de toneelschool Amsterdam een flitsende start bij het RO Theater in het stuk DE ZIEKTE DIE JEUGD HEET. Vervolgens speelde zij in de stukken, TRAINSPOTTING (ZAP Producties), EEN STUKJE TIME OUT (Fact), MIDZOMERNACHTSDROOM (Ro Theater), JA ZUSTER NEE ZUSTER (Ro Theater) en WHO IS AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (Hummelink Stuurman) waarvoor zij de Colombina won voor beste vrouwelijke bijrol. Daarna was Tjitske te zien in LUCY BALL, HEDDAGABLER en TREINEN KUNNEN KEREN. In 2005 is zij te bewonderen in AMADEUS met Jeroen Krabbe en Marc Marie Huybrechts bij ’T BOS, en in UIT LIEFDE bij Hummelinck Stuurman.

Tjitske speelde prachtige rollen in verschillende speelfilms

waaronder JA ZUSTER NEE ZUSTER (2000 Pieter Kramer), KEES DE JONGEN (2003 Andre van Duren ), DE PASSIEVRUCHT (2003 Maarten Treurniet) en in 2004 in ELLIS IN GLAMOURLAND (Pieter Kramer). In 2005 speelde ze in GELUK, van Ramon Gieling, NPS KORT!

Verder is zij wekelijks te zien

in HET KLOKHUIS als prinsesje Petronella. Verder als dochter konijn, samen met Loes Luca welke moeder konijn speelt.(NOS) en speelde zij rollen in 30 MINUTEN (VPRO), FIT I en II (IDTV), SPANGEN, IBBELTJE (BOS BROS), DE BAND (VARA) en KEYZER EN DE BOER ADVOCATEN (NRCV/KRO) en heeft ze in 2005 een hoofdrol in de serie GOOISCHE VROUWEN (Endemol).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button