Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tjindjara boeken

Tjindjara boeken

Tjindjara boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tjindjara of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tjindjara zong en danste al vanaf de dag dat ze kon lopen. Haar ouders hadden al snel door dat ze talent had en schreven haar in voor balletlessen. Later stimuleerden en motiveerden ze haar om haar weg te vinden in het muziekvak.

Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste ze bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Net als haar grote voorbeeld Beyoncé wil ze haar tekst en muziek zelf schrijven. Over haar toekomst is Tjindjara heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af. Van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar een kleine stap, en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

In 2015 verscheen de single ‘Bad Habit’ van Dirtcaps featuring Tjindjara, die behalve in Nederland ook in diverse andere landen werd uitgebracht.

Tjindjara bracht in 2017 haar eerste eigen single ‘Angel On The Streets’ uit, met rapper F1rstman featuring als special guest. Voor de film Voor Elkaar Gemaakt, die ook in 2017 in première ging, maakte Tjindjara samen met DJ Lulleaux de titelsong.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button