Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tjerk Bogtstra boeken

Tjerk Bogtstra boeken

Tjerk Bogtstra boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tjerk Bogtstra of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De ’roots’ van Tjerk Bogtstra liggen in de tennissport. Zelf heeft hij zes jaar lang eredivisie tennis gespeeld bij ELTV in Eindhoven. Samen met Paul Haarhuis is Tjerk Bogtstra twee keer Nederlands dubbelkampioen geweest (1989 en 1990).

Na zijn actieve loopbaan is Tjerk Bogtstra zich gaan toeleggen op het begeleiden en coachen van tennissers. In begin jaren ’90 begeleidde hij Jan Siemerink en Richard Krajicek. Onder zijn leiding groeiden zij uit van nationale talenten tot mondiale wereldtoppers. Later werd Tjerk Bogtstra individueel coach van Jan Siemerink, dit heeft hij bijna zes jaar gedaan.

Van 2001 tot 2006 is hij captain van het Proteq Direct Nederlands Davis Cup team geweest. Jan Siemerink leidde hij naar een plaats in de top 20 op de wereldranglijst. Met het Davis Cup team haalde hij 2001 de halve finale. Het Nederlands team, bestaande uit Sjeng Schalken, Raemon Sluiter en Paul Haarhuis, wist verrassend van Spanje en Duitsland te winnen. Tegen Frankrijk delfde Nederland uiteindelijk het onderspit. In 2010 start Tjerk samen met oud-tennisser Tom Kempers een tennisacademy voor talentvolle tennissers bij Tenniscentrum Heuvelrug in Doorn.

Tjerk Bogtstra boeken
Tjerk Bogtstra boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button