Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tine Cuijpers sneltekenares boeken

Tine Cuijpers sneltekenares boeken

Tine Cuijpers sneltekenares boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tine Cuijpers sneltekenares of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bij sneltekenen is het de kunst om binnen een korte tijd een zeer goed lijkende afbeelding op papier te krijgen; Tine maakt binnen 6 minuten een portret of karikatuur van uw gasten. Daarnaast zijn de portretten en karikaturen van Tine Cuijpers artistiek hoog van kwaliteit en de moeite waard om in te lijsten.

Tine Cuijpers is sinds 1988

gespecialiseerd in het sneltekenen van portretten en karikaturen. Voor een optreden in het buitenland spreekt Tine de talen: Frans, Duits en Engels. Tine is lid van de vereniging van professionele portret– en karikatuurtekenaars, “En Profil”.

Voor een optreden van Tine

hoeft u alleen voor twee stoelen, een tafel en een stopcontact in de buurt te zorgen; de rest neemt Tine zelf mee. Desgewenst tekent Tine de gasten aan tafel.

Op feesten en evenementen

tekent Tine 8 a 12 portretten per uur. Een tekening van voren duurt ongeveer 8 minuten. Tine haar streven is om een sfeervol, goed gelijkend, artistiek verantwoord portret te maken van uw gasten. De tekeningen zijn op A4 of A3 formaat. In 5 á 8 minuten maakt Tine een goed gelijkend karikatuur van uw gasten, terwijl het voor de toeschouwers een groot plezier is om “het gebeuren” gade te slaan!

Wilt u uw gasten of klanten een onvergetelijk aandenken geven?

Boek Tine voor uw feest of evenement

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button