Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Timothy de Vries boeken

Timothy de Vries boeken

Timothy de Vries boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Timothy de Vries of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Timothy ‘Handbiker Tim’ de Vries is drievoudig wereldkampioen op de handbike. Bij een trampoline-ongeval in mei 1997 is Tim zijn linker onderbeen inclusief knie verloren. Na zijn ongeval zette hij beide schouders onder zijn revalidatie, en besloot hij om zich niet tegen te laten houden door zijn beperking. Maar juist om te gaan kijken naar de mogelijkheden.

Timothy de Vries boeken voor een evenement

Timothy de Vries is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Handbiker Tim inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Timothy de Vries

Wereldkampioen handbike

Na een korte roei carrière maakte Tim in september 2010 de keuze om te gaan handbiken. Dit was de beste keuze van zijn leven. Tegenwoordig is Tim drievoudig wereldkampioen, drievoudig wereldbekerwinnaar en negenvoudig nationaal kampioen!

Wereldkampioenschap

Na zijn eerste wereldbeker winst en zes jaar na zijn keuze om te gaan handbiken wist Tim zich te kwalificeren voor de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Daar werd hij vierde op de tijdrit. Een jaar later werd Tim de Vries voor het eerst wereldkampioen. Dit was slechts de eerste wereldtitel van de drie! Ook in 2018 en 2019 wist hij het wereldkampioenschap op zijn naam te zetten. Voor nu heeft Timothy de Vries maar één doel: goud op de paralympische spelen in Tokio 2020.

Maatschappelijke rol

Voor Timothy is zijn maatschappelijke rol erg belangrijk. Hij zet zich in om anderen te motiveren om alles uit het leven te halen, met of zonder beperking! Hij inspireert door zijn enthousiasme en zijn verhaal hoe hij van een zwarte dag naar meerdere gouden medailles is gegaan. Dit doet Tim door presentaties, en hij draagt bij als ambassadeur van meerdere goede doelen.

Handbiker Tim – van beperking naar mogelijkheid.

Timothy de Vries boeken
Timothy de Vries boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button