Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tim Senders boeken

Tim Senders boeken

Tim Senders boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tim Senders of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tim Senders heeft van jongs af aan een passie voor het theater. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren.

Tim Senders boeken voor een evenement

Tim Senders is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Tim Senders

Tim studeerde in 2012 af aan de Theaterschool in Amsterdam. Hij was onder andere te zien in de familie voorstelling Draak in Huis en in de Parade voorstelling Super Magnifique van Toneelgroep Oostpool, onder regie van Marcus Azzini.

Collectief Klapstoel

Met zijn collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormt Tim Sanders in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ZO op Veronica. Humoristische video’s waarin ze de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

Streetlab

Daarna werkten Tim en zijn collega’s aan het nieuwe programma Streetlab. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen ze elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab.

YouTube

Naast TV bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalden ze een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Deze jonge makers zorgen voor de nodige opschudding in het televisielandschap. Streetlab gaat nog steeds volop door met het maken van hun komische programma.

Tim Senders boeken
Tim Senders boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button