Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tim Murck boeken

Tim Murck boeken

Tim Murck boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tim Murck of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tim Murck boeken voor een evenement

Tim Murck is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Tim Murck

Tim Murck is het meest bekend van zijn rol als Barry Hartveld in de bekroonde Nederlandse jeugdserie ‘SpangaS’, waarvan hij in 208 afleveringen speelde. Ook in de film ‘SpangaS op Survival’ vertolkte hij de rol van Barry. Tim Murck is de broer van acteur Benjamin Murck, die als Delano in 2010 eveneens in ‘SpangaS’ speelde.

In 2009 was Tim te zien in het toneelstuk ‘Romeo over Julia’, met onder andere Johnny de Mol. Ook speelde hij een gastrol in ‘Baantjer’. Vanaf 2010 speelde Tim Murck een van de hoofdrollen in de serie ‘Feuten’ van BNN en was hij te zien als muzikant Steef in het vierde seizoen van ‘De Co-assistent’.

Dierenverhalen

Daarna werkte Tim samen met Joris Hoebe aan de televisieserie over de dierenverhalen van Toon Tellegen, ‘Misschien wisten zij alles’. De dieren worden hierin gespeeld door acteurs, met onder andere Tygo Gernandt in de hoofdrol.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button