Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tim Hofman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tim Hofman is een Nederlandse presentator, blogger en columnist. Hij werd in 2011 toegelaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben begon Tim bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

Na zijn werk voor 101 TV trad Tim Hofman van oktober 2011 tot mei 2012 in het BNN- en VARA-programma 24/7 op als verslaggever, panellid en internetdeskundige. Vervolgens maakte hij in de zomer van 2012 voor BNN het programma FC Gay. In de week voor kerst 2012 is Hofman te zien als verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken verslaat tijdens de Serious Request Update.

Tim Hofman is onder andere bekend als verslaggever voor het BNN-programma Spuiten en Slikken en als presentator van het online programma #BOOS waarmee hij diverse prijzen won. Ook was hij regelmatig te gast als internetdeskundige in BNN Today (Radio1) en De Wereld Draait Door.

Samen met presentator Jan Versteegh stond hij op de cover van de L’HOMO. De presentators probeerden hiermee het onderwerp homoseksualiteit meer bespreekbaar te maken. Hiervoor werden ze genomineerd voor de OUTtv Media Award 2016, een prijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een persoon die homoseksualiteit positief onder de aandacht wist te brengen.

Voor het programma Spuiten en Slikken reisde Hofman af naar de Filipijnen om de drugsoorlog in het land te documenteren.

Sinds juni 2016 is Hofman te zien als presentator van het online programma genaamd #BOOS, dat te zien is op het gelijknamige YouTube-kanaal en online kanalen van de NPO en BNNVARA. In het programma helpt hij mensen met het oplossen van hun problemen. Tevens verschenen er in 2017 en 2018 spin-offs waarin Hofman andere doelgroepen te hulp schoot; zo hielp hij in #BOOS BELGIOOS enkel Belgische deelnemers en in #BOOS BEJAARDENSOOS hielp hij enkel oudere deelnemers.

Op 11 december 2018 bood Hofman de Tweede Kamer een burgerinitiatief aan voor een nieuw kinderpardon. Dit initiatief bestond uit ruim 250.000 handtekeningen die waren verzameld met een documentaire die Hofman maakte met het programma #BOOS.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button