Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tim Hofman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tim Hofman is presentator, blogger en columnist en werd in 2011 toegelaten tot BNN University. Daarna begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

Tim Hofman boeken voor een evenement

Tim Hofman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Tim Hofman

Na zijn werk voor 101 TV was Tim Hofman in 2011 en 2012 verslaggever, panellid en internetdeskundige in het BNN- en VARA-programma 24/7. Daarna maakte in 2012 voor BNN het programma FC Gay. In de week voor kerst 2012 is Hofman te zien als verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken verslaat tijdens de Serious Request Update.

Spuiten & Slikken

Tim Hofman is onder andere bekend als verslaggever voor het BNN-programma Spuiten en Slikken en als presentator van het online programma #BOOS, waarmee hij diverse prijzen won. Voor Spuiten en Slikken reisde Tim Hofman af naar de Filipijnen om de drugsoorlog in het land te documenteren. Ook was hij regelmatig te gast als internetdeskundige in BNN Today (Radio1) en De Wereld Draait Door.

Covermodel L’HOMO

Samen met presentator Jan Versteegh stond hij op de cover van de L’HOMO. Tim en Jan wilden hiermee het onderwerp homoseksualiteit meer bespreekbaar maken. Hiervoor werden ze genomineerd voor de OUTtv Media Award 2016, een prijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een persoon die homoseksualiteit positief onder de aandacht brengt.

Online hulpprogramma #BOOS

Tim Hofman is sinds 2016 te zien als presentator van het online programma #BOOS. Dit programma is te zien op het gelijknamige YouTube-kanaal en via de online kanalen van de NPO en BNN/VARA. In #BOOS helpt hij mensen met het oplossen van hun problemen. In 2017 en 2018 verschenen er spin-offs waarin Tim Hofman andere doelgroepen te hulp schoot. Zo hielp hij in #BOOS Belgioos enkel Belgische deelnemers. In #BOOS Bejaardensoos nam hij het op voor oudere deelnemers.

Burgerinitiatief kinderpardon

In december 2018 bood Tim Hofman een burgerinitiatief aan bij de Tweede Kamer voor een nieuw kinderpardon. Hiervoor had hij ruim 250.000 handtekeningen verzameld met een documentaire hij maakte met het programma #BOOS.

Tim Hofman boeken
Tim Hofman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button