Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Thomas Verhoef boeken

Thomas Verhoef boeken

Thomas Verhoef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thomas Verhoef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thomas Verhoef is bekend als de presentator van het klusprogramma Eigen Huis & Tuin. Al vanaf zijn 15e is Thomas met klussen bezig. Tijdens zijn opleiding werd hij opgeleid tot allround timmerman en volgde cursussen om zich zo verder te ontwikkelen in zijn vak.

Thomas Verhoef boeken voor een evenement

Thomas Verhoef is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Thomas Verhoef.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Thomas Verhoef

Sinds 2004 is Thomas presentator van het RTL-4 programma Eigen Huis & Tuin. Het presenteren en klussen in het programma sluit goed aan bij Thomas zijn favoriete bezigheden. Hij geeft graag uitleg over klussen en materialen en haalt voldoening uit het zien van de resultaten van zijn werkzaamheden. Naast zijn werkzaamheden voor televisie, heeft hij sinds 2003 ook een eigen klusbedrijf.

Klus-workshops voor evenementen

Het idee achter Tips, Trucs en Thomas bestaat uit workshops, begeleid door Thomas. Er zijn talloze Huis, Tuin en Keuken projecten die door de Doe-Het-Zelf-ers gedaan worden. Met wat kleine tips en trucs wordt het net iets makkelijker. Die tips kunnen natuurlijk maar van één man afkomstig zijn, de bekende TV klusser: Thomas Verhoef.

Workshops op maat

De workshops kunnen gelieerd worden aan verschillende thema’s, zoals de badkamer (kitten, tegelen) of de gang / huiskamer (deuren afhangen, sierpleisteren). Dit kan in overleg met de opdrachtgever bepaald worden. Het evenement trekt extra publiek aan en het publiek leert beter klussen. Een win-win situatie!

De workshop duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het thema en het “te leren” materiaal. Het maximale aantal deelnemers is 10, maar kan verschillen per evenement. De ene locatie heeft natuurlijk wat meer ruimte voor een grote workshop dan de andere.

Mogelijke benodigdheden:
(nader te bepalen op basis van het aantal deelnemers)

– werkbanken
– gereedschap
– materialen (bijv. proeftegels of hout) + een beschrijving op papier

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button