Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thomas Berge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thomas Berge is een begaafd muzikaal talent, en straalt een uiterst aanstekelijk enthousiasme uit. Zingen is al van jongs af aan zijn grootste hobby. Al op 11-jarige leeftijd werd Thomas aangenomen voor een rol in de musical ‘De Geheime Tuin’. Daarna speelde hij de hoofdrol in de musical ‘Oliver’.

Thomas Berge boeken voor een evenement

Thomas Berge is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Thomas Berge

In 2003 is Thomas het middelpunt van een marketingconcept bij Postorderbedrijf Neckermann Nederland. Het resultaat van ‘Mijn Luchtballon’ is de uitlevering van minimaal 800.000 geluidsdragers oftewel 11 x platina!

In 2006 zorgen de singles ‘Een Glimlach’ / ‘Als jij lacht’ / ‘De Mooiste’ / ‘Als een mooie Droom’, maar ook de drie CD albums en de drie DVD albums ‘Thomas Berge In Holland’ ‘Thomas Berge in Oostenrijk’ / ‘Thomas Berge in Spanje’ in combinatie met CD album ‘De Mooiste’ en vele tv shows voor een sterk stijgende populariteit NB: In 2005 alleen al twee keer een 30 minuten durende TV special bij de TROS.

Jongste Zilveren Harp winnaar

Een hoogtepunt in zijn nog prille carrière is het toekennen van de Zilveren Harp 2005 door Stichting Conamus. De prijs wordt uitgereikt tijdens een live optreden met het Metropole orkest in februari 2006 door Jochem van Gelder. Thomas is daarmee de jongste Zilveren Harp winnaar ooit!

Persoonlijk samengesteld album

In 2006 komt Thomas Berge met de WK voetbal single ‘Val aan’ en de singles ‘Bellen’ en ‘Jij bent mijn leven’. Eind 2006 volgt de release van het nieuwe album ‘Geloof in je Dromen’ met de single ‘Heel even’. Het album kent als noviteit een 2e CD waarmee de koper zijn favoriete repertoire van Thomas kan downloaden, en op deze manier een persoonlijk samengesteld album van Thomas in huis heeft.

TV shows

In 2007  maakt Thomas Berge met zijn Russische schaatspartner Nina een spraakmakend debuut in de SBS 6 TV show ‘Sterren Dansen op het IJs’. Thomas eindigt uiteindelijk op de 3e plaats in deze serie. Een kijkdichtheid van ca. 1.3 miljoen kijkers per uitzending zorgt voor een onwaarschijnlijke populariteits opmars in zowel ons land als België.

Daarna volgt de tv show ‘Just the Two of Us’ bij TIEN met Linda de Mol en Gordon, waarin 9 bekenden uit de RTV wereld werden gecoacht door een bekende vocalist(e). Thomas coacht ‘soapy’ Peggy Jane de Schepper gedurende 4 tv shows.

Bioscoopfilm

Inmiddels zijn de opnames voor de bioscoopfilm ZOOP in Zuid Amerika in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen gedraaid. Thomas vertolkt daarin niet alleen een rol, maar zingt ook de titelsong ‘De wereld ben jij’.

Heineken Music Hall shows

In 2007 volgen een drietal singles, een album, een DVD én een Duitstalig album. In maart 2008 gaf Thomas met groot succes 2 concerten in de Heineken Music Hall. Het publiek was zeer enthousiast en uitbundig. In de pers kreeg Thomas Berge lovende kritieken. Thomas is mooi, gevoelig, goed gemanierd, charmant en bescheiden. Samen met artiesten als Tess en top performer Ali B. gaf Thomas Berge in de Heineken Music Hall een show van wereldformaat.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button