Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Thijs Willekes boeken

Thijs Willekes boeken

Thijs Willekes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thijs Willekes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thijs Willekes werkte de afgelopen jaren met vele bekende actrices en presentatrices, zoals Lieke van Lexmond, Hanna Verboom, Fiona Hering, Tara Elders, Renate Verbaan, Chantal Janzen en Yolanthe Cabau van Kasberegen.

Ook is hij verantwoordelijk voor de make-up en het haar voor reportages in diverse Fashion magazines. Verder zien we hem elk jaar achter de schermen bij de grote modeshows van vele designers.

DVD en beauty tips

Begin 2007 lanceerde Thijs Willekes zijn eerste DVD ‘Make-uppen doe je zo!’. In navolging op het grote succes bracht hij een half jaar later zijn tweede DVD ‘Smokey Eyes, stap voor stap’ uit.

Daarnaast geeft Thijs al jaar en dag les aan de bekende House of Orange make-up school. Als beautyjournalist schrijft Thijs voor L.A.F magazine, Glossy, Sante en Avant Garde en zien we hem maandelijks terug in zijn vaste rubriek in het glamourtijdschtrift Glossy.

Reclamecampagnes met een bekende stylist

Thijs Willekes inhuren als presentator of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button