Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Thijs Römer boeken

Thijs Römer boeken

Thijs Römer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thijs Römer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thijs Römer begint, na het behalen van het Toneelschooldiploma, zijn carrière in 2001 als acteur binnen het theater. Zijn eerste rollen speelt hij in ‘Lulu’ en ‘Hamlet’, onder regie van Theu Boermans. In 2002 richt hij met een paar studiegenoten het theatergezelschap Annette Speelt op. De acteur brengt met dit gezelschap zeven jaar lang klassiek en modern repertoire, waaronder ‘De Perzen’, ‘Othello’ en ‘De eeuw van mijn dochter’.

Op televisie is Thijs in 2002 te zien in Theo van Goghs ‘Najib en Julia’. De samenwerking tussen Thijs en Theo mondt uit in een hechte vriendschap die van invloed is op Thijs’ carrière. In 2005 speelde Thijs in Van Goghs tv-serie ‘Medea’, waar hij op de set zijn huidige vrouw Katja Römer Schuurman ontmoet. Diverse tv-rollen volgen in series als ‘Hartslag’, ‘Meiden van de Wit’ en ‘Grijpstra en de Gier’.

Thijs speelde in maar liefst drie films van Theo van Gogh: ‘Cool’ (2004), ‘06/05’ (2004) en ‘Ter Ziele’ (2005). In de film ‘Blind Date’ (2007) maakte Thijs, onder regie van Stanley Tucci, zijn Engelstalige filmdebuut. Hetzelfde jaar schitterde hij opnieuw met zijn echtgenote Katja, ditmaal in ‘Kapitein Rob en Het Geheim van Professor Lupardi’. In 2009 volgt een rol in ‘Stella’s Oorlog’ en in 2010 speelt Römer in ‘Dik Trom’. In 2011 is Thijs te zien in de film ‘Razend’. Vanaf 2012 heeft Thijs een rol in de serie Moordvrouw en is hij te zien in de film ‘Alles is familie’.

Regisseur
Met de film ‘Het Wapen van Geldrop’ (2008) beleeft Thijs zijn regiedebuut. Het filmscript heeft hij zelf geschreven en hij vertolkt een van de hoofdrollen. Tijdens het Nederlands Filmfestival wordt de film genomineerd voor de ‘Filmprijs van de stad Utrecht’ (beste debuut).

Gouden Kalf
Voor zijn rol als fotojournalist in ‘06/05’ ontving Thijs een Gouden Kalf in de categorie Beste Acteur.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button