Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Thijs Römer boeken

Thijs Römer boeken

Thijs Römer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Thijs Römer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Thijs Römer begint zijn carrière in 2001 als acteur binnen het theater. Zijn eerste rollen speelt hij in ‘Lulu’ en ‘Hamlet’, onder regie van Theu Boermans. In 2002 richt Thijs met een paar studiegenoten het theatergezelschap Annette Speelt op. Hij brengt met dit gezelschap zeven jaar lang klassiek en modern repertoire, waaronder ‘De Perzen’, ‘Othello’ en ‘De eeuw van mijn dochter’.

Thijs Römer boeken voor een evenement

Thijs Römer is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Thijs Römer

Op televisie is Thijs Römer in 2002 te zien in Theo van Goghs ‘Najib en Julia’. De samenwerking tussen Thijs en Theo mondt uit in een hechte vriendschap die van invloed is op Thijs’ carrière. In 2005 speelde Thijs in Van Goghs TV-serie ‘Medea’, waar hij op de set zijn toekomstige vrouw Katja Schuurman ontmoet. Diverse TV-rollen volgen in series als ‘Hartslag’, ‘Meiden van de Wit’ en ‘Grijpstra en de Gier’.

Films en TV-series

Thijs Römer speelde in maar liefst drie films van Theo van Gogh: ‘Cool’ (2004), ‘06/05’ (2004) en ‘Ter Ziele’ (2005). In de film ‘Blind Date’ (2007) maakte Thijs, onder regie van Stanley Tucci, zijn Engelstalige filmdebuut. Hetzelfde jaar schitterde hij opnieuw met zijn echtgenote Katja, ditmaal in ‘Kapitein Rob en Het Geheim van Professor Lupardi’. In 2009 volgt een rol in ‘Stella’s Oorlog’ en in 2010 speelt Römer in ‘Dik Trom’. In 2011 is Thijs te zien in de film ‘Razend’. Vanaf 2012 heeft Thijs een rol in de serie Moordvrouw en is hij te zien in de film ‘Alles is familie’.

Regisseur

Met de film ‘Het Wapen van Geldrop’ (2008) beleeft Thijs zijn regiedebuut. Het filmscript heeft hij zelf geschreven en hij vertolkt een van de hoofdrollen. Tijdens het Nederlands Filmfestival wordt de film genomineerd voor de ‘Filmprijs van de stad Utrecht’ (beste debuut).

Gouden Kalf

Voor zijn rol als fotojournalist in ‘06/05’ ontving Thijs een Gouden Kalf in de categorie Beste Acteur.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button