Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Them Lewis Boys boeken

Them Lewis Boys boeken

Them Lewis Boys boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Them Lewis Boys of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

THEM LEWIS BOYS: A TRIBUTE TO JERRY LEE – THE WILD ONE

De band Them Lewis Boys, met pianist Jeroen Sweers achter het klavier, brengt een spectaculair eerbetoon aan de nog levende rock ‘n’ roll legende uit de jaren 50 Jerry Lee Lewis. Met een traditionele bezetting bestaande uit piano/zang, elektrische bas, elektrische gitaar en drums wordt er een tribute neergezet waarin alle klassiekers van deze levende legende voorbij komen. Denk aan nummers als: Great balls of fire, Whole lotto schaking going on, maar ook nummers van zijn laatste plaat ‘Mean old man’ worden onder de aandacht gebracht.

Jerry Lee mag dan inmiddels de 75 jaar ruim gepasseerd zijn hij is nog altijd ‘on the road’. Ook hier in Nederland geeft hij bijna ieder jaar een concert. Hoewel de jaren voor The Killer beginnen te tellen razen zijn vingers er niet minder om over de toetsen en heeft zijn stem nog steeds niets aan kracht in geleverd.

Jerry Lee Lewis inspireerde met zijn laatste plaat ‘Mean old man’ deze vier muzikanten en zo werd de band Them Lewis Boys opgericht en brengen zij een ode aan de enige echte killer!

Bezetting:

Jeroen Sweers: Piano/zang

Lennard Fopma: Gitaar

Rene Postma: Bas

Koos Keus: Drums

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button