Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Theater Flats boeken

Theater Flats boeken

Theater Flats boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Theater Flats of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie Theater Flats inhuurt krijgt waar voor zijn geld. Deze ‘wereldvreemde dames’ Lies, Zus en Sjaan (drie dikke vriendinnen uit een doorzonwoning) staan garant voor een ludieke ontvangst, om zich van daaruit met het buffet en het feest te gaan bezighouden. Succes verzekerd!!

Hostess Service Graag Gedaan (met rollator en futschoenen en al) zorgt er voor dat het evenement vlekkeloos verloopt. Maar ook de belegen akela’s runnen de tent als het moet. En niet alleen op een feest, ook bij een open huis, openingen, symposia en studie- en sportdagen zorgen de dames van Flats voor een ludieke sfeer en de nodige hilariteit.

Per evenement houdt Theater Flats één personage aan, dat uitgebouwd wordt. Telkens duiken de dames ergens anders op en houden de gasten op een verfrissende manier bezig. Theater Flats beschikt over een uitgebreide garderobe (nét niet van deze tijd). Of dat nu de rollatordames, de matrozenvrouwen, de akela’s, de Kontikigirls, de galavrouwen of de gastvrouwen in rode pakjes zijn: de gasten zullen altijd denken: is dit echt of is dit theater? En dát is waar Theater Flats het op aan stuurt!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button