Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Showbusters boeken

The Showbusters boeken

The Showbusters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Showbusters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Simply red

In 1990 stond Johan Bouquet in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Johans unieke stem leent zich op bijzondere wijze voor het imiteren van diverse mannelijke en vrouwelijke artiesten. Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 het dynamische duo The Showbusters.

Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse.Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van o.m. Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en Andre Hazes.Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vormde hij samen met Jacques Kloes uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo The Showbusters.

Grease

In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Niet alleen de zangkwaliteiten van the showbusters worden tot het uiterste aangesproken, ook de dans capaciteiten van met name Olivia zijn verbluffend.

Pavarotti Helmut Lotti Act

De ongelooflijke power in de stem van The Showbusters komt goed van pas bij dit onderdeel van het optreden. Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti, gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula. De medley wordt afgesloten met het Slavenkoor, in koor meegezongen door het publiek.

Everybody needs somebody

Ook een klassieker als The Bluesbrothers ontbreekt natuurlijk niet tijdens een optreden van The Showbusters. De hit everybody needs somebody doet het publiek altijd weer van de stoelen springen en uit het dak gaan.

Ma Flodder

Het wereldberoemde nummer Paradise by the dashboardlight is door The Showbusters in een ongekend romantisch jasje gestoken. Jacques Kloes staat op de bühne als Meatloaf en Johan Bouquet als niemand minder dan Ma Flodder. U begrijpt dat wanneer Meatloaf en Ma Flodder zich op het podium uitleven dat voor de nodige hilariteit zorgt.

Dizzy Man’s Band

Mocht U bij The Showbusters denken, ik ken die Johan Bouquet ergens van, dan kan dat heel goed kloppen. Johan is zanger van de Dizzy Man’s Band. Een band die in de zeventiger jaren vele hits scoorde. Knallers als “The Show (1973) en “The Opera” (1975) staan nog steeds in de Radio 2 Top 2000!

Vermeldenswaardig is dat de Dizzy Man’s Band inmiddels weer bij elkaar is.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button