Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Partysquad boeken

The Partysquad boeken

The Partysquad boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Partysquad of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als je van uitgaan houdt, is de kans groot dat je regelmatig gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruben behoren tot de Nederlandse top en doen hun naam eer aan. The Partysquad is inmiddels een internationale DJ-formatie die wereldwijd succes geniet. Met hun hitsingles vinden ze non-stop de nieuwe clubsound van de toekomst uit.

The Partysquad boeken voor een evenement

The Partysquad zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn The Partysquad

De DJ’s / producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen ontmoetten elkaar in 1998 tijdens de ‘Wanted’ tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ tijdens deze tournee en Ruben presenteerde de shows. Zo werd toen spontaan de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In dat zelfde jaar begonnen ze hun eerste vast clubavond in de Amsterdamse club Margaritas.

Naast hun activiteiten in de clubs maken Jerry en Ruben ook met enige regelmaat mix-CD’s. In 2003 bracht ID&T hun (mix) compilatie ‘UK Sounds’ officieel uit. De grote doorbraak van The Partysquad is in 2005 met de single ‘Wat wil je doen’. De single bereikt de top-10 van de hitlijsten en is tevens de titeltrack van de succesvolle speelfilm Het Schnitzelparadijs. Daarna gaat The Partysquad in een stroomversnelling.

Doorbraak

In 2006 wordt de tweede single ‘I’m Sorry’ uitgebracht, met RMXCRW (DJ Chuckie) en zanger Gio. Daarna scoort The Partysquad opnieuw een top 5 hit met ‘Rampeneren’, een samenwerking met Ali B. en Yes-R. Deze singel staat maar liefst 15 weken in de charts.

Samenwerkingen

De singles van The Partysquad zijn vaak samenwerkingen met Nederlandse acts die op het punt staan door te breken in de eclectische, pop scene in de Benelux. Zo werkten ze onder andere samen met Gers Pardoel (‘Ik Ga Hard)’, Jayh, Reverse & Adje, Dio, Sef & Sjaak, Brainpower (‘Non Stop’) en Afrojack (‘Drop Down’).

Ook stond The Partysquad in het voorprogramma van internationale artiesten zoals 50 Cent, Kanye West en The Pussy Cat Dolls.

Comeback

In 2010 maakte The Partysquad een geweldige comeback met het nummer ‘Amsterdamn’ met Afrojack. Daarna volgden diverse internationale hoogtepunten en stonden ze op festivals als Glastonbury, Tomorrowland en Ultra. In Nederland scoorde The Partysquad opnieuw hits met ‘Ik Ga Hard’ (2012) en ‘Helemaal Naar De Klote'(2013). En nog steeds gaat iedereen los als de nummers van The Partysquad gedraaid worden in de clubs.

Met hun meest recente album ‘Nachtwacht’ (2018) als laatste wapenfeit zijn DJ Jerry en MC Ruben klaar om hun bereik nog verder te vergroten.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button