Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Million Plan boeken

The Million Plan boeken

The Million Plan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Million Plan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Million Plan (TMP) is dj + mc duo bestaande uit DJ Fanny West & Marboo MC.
Hun eerste release, samen met Dirtcaps, stamt uit 2012 en werd een instant club- en festival hit. Dit zorgde voor een debuut op Dirty Dutch datzelfde jaar. Niet de minste plek om te beginnen met je carriere.

Fanny West is het brein achter The Million Plan. Gezamenlijk met gast prodcuers maakt hij de tracks die ze releasen via diverse internationale labels. TMP staat garant voor een energieke, groovy house set met eclectische invloeden.

Tijdens het festival Eurosonic / Noorderslag begin 2014, liet TMP zien dat ze de perfecte dj/mc act zijn voor clubs en festivals die house en daaraan gerelateerde stages programmeren. De heren sloten de vrijdagavond af op het Agents After All X Topbillin’ feestje, voor een overvolle zaal enthousiaste festival programmeurs uit heel Europa.

De eerste boekingen voor dit duo zijn een feit. Nieuwe releases staan op de planning voor komend voorjaar.  Check hier alvast The Million Plan & Dirtcaps – Money On My Mind.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button