Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Herb Spectacles boeken

The Herb Spectacles boeken

The Herb Spectacles boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Herb Spectacles of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wat de toekomst brengen gaat weet niemand maar twee dingen staan vast: de zomer van 2003 wordt lang en heet en de soundtrack komt van The Herb Spectacles. Dit zevenmansorkest gaat namelijk met z’n debuutplaat ‘The incredible world of…’ niet alleen de zomerhit van het jaar scoren maar daarbij ook nog s strandtenten, danslokalen, North Sea Jazz en Lowlands platspelen.

The Herb Spectacle grossiert

in Tijuana- en Mariachiklanken. Exotica inderdaad, muziek van alle tijden, destijds door Herb Alpert en Chet Baker grootgemaakt en nu nieuw leven ingeblazen door dit orkest.

De trompet en de marimba

voeren de boventoon in de (instrumentale) muziek van The Herbs. En dat instrumentals wel degelijk net zo opwindend en pakkend kan zijn als ‘gewone’ popmuziek, dat bewezen ooit de Nederlandse Treble Spankers. Welnu, het is dan ook geen toeval dat de artistiek leider van The Herbs, Marcel Kruup ook in de Spankers prominent aanwezig was, zoals bassist Maarten ‘Murph’ Heijblok ook in beide gezelschappen optrad.

The Herb Spectacles ontstonden eind 1999

toen de voornoemde ex-Spankers en leden van de Amsterdam Klezmerband samenkwamen. Via een ouderwetse contactadvertentie in de Via Via werden een marimba-speler en een percussionist opgeduikeld en sindsdien is het gezelschap een van de best bewaarde geheimen van de NL-muziekscene. Maar daar gaat deze zomer dus verandering in komen als de band het land in trekt ter gelegenheid waarvan Excelsior Recordings op 23 juni het debuut van het orkest laat verschijnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button