Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Glimmer Twins boeken

The Glimmer Twins boeken

The Glimmer Twins boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Glimmer Twins of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Glimmer Twins spelen The Rolling Stones. Wel de rock&roll, niet het circus

Al veertig jaar zijn the Rolling Stones

wereldwijd een begrip. Iedereen heeft op zijn minst van die groep gehoord. Ook de vijf muzikanten van Glimmer Twins waren bekend met het werk van the Stones, toen ze in 1995 besloten zich hier volledig op toe te leggen. Vanaf dat moment bleek het spelen van Stoneswerk niet zo simpel als het leek. Tegelijkertijd bleek niets onmogelijk, want het lukt Glimmer Twins steeds weer om doorgewinterde Stonesfans te trakteren op herkenning en verrassing.

Een avond Glimmer Twins

betekent een reis door de tijd. In veertig jaar hebben the Rolling Stones een indrukwekkende hoeveelheid muziek gemaakt. Glimmer Twins pikt de bijna vergeten pareltjes uit dit repertoire en wisselt die af met de bekende hits. Muziekliefhebbers krijgen zo de kans het werk van the Stones te beluisteren in de meest pure vorm. Het is de rock & roll van the Stones, maar dan zonder het circus er omheen. Glimmer Twins is dus een vijfmansformatie met een drummer, een bassist, twee gitaristen en een zanger. Drummer Bart de Wit is net zo onnavolgbaar als Charlie Watts, maar dan anders. Wigert Dronkert zou als bassist een waardig opvolger van Bill Wyman zijn geweest. John Vos speelt op zijn gitaar alles, als het maar van the Stones is. Bruce Blok stond in de zaal bij het legendarische concert in het Kuhrhaus. Sinds die tijd is hij een podiumdier dat uitstekende gitaarpartijen combineert met een sterke zangstem. Leadzanger Theo Dronkert kwam er bij toeval achter dat zijn natuurlijke stemgeluid dezelfde karaktertrekken heeft als de stem van Jagger. De leden van Glimmer Twins hoeven dus niet te imiteren. Ze luisteren naar het origineel en met hun eigen specifieke ervaringen en talenten maken ze daar een verse uitvoering van. Die nieuwe uitvoering is net zo oorspronkelijk als het origineel. Inclusief de nodige energie, die er bij een optreden steevast vanaf straalt. Glimmer Twins heeft inmiddels in alle uithoeken van het land zijn gezicht al laten zien. Mocht je de band ondanks dat nu pas voor het eerst ontmoeten, dan zal het toch voelen alsof je een oude bekende tegenkomt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button