Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Gibson Brothers boeken

The Gibson Brothers boeken

The Gibson Brothers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Gibson Brothers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Gibson Brothers zijn geboren op het Caribische eiland Martinique, maar verhuisden al op jonge leeftijd naar Frankrijk. In 1976 begon hun carrière met een vliegende start, toen hun eerste single “Come To America” een succes in heel Europa werd, en een nummer-1 notering in Frankrijk en Italië bereikte.

De Gibson Brothers boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de Gibson Brothers zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Gibson Brothers

De doorbraak

1977 – “Non Stop Dance” wordt een nummer-1 hit in België, Nederland en in Noord-Europa met een verkoop van 1 miljoen exemplaren. Genoeg voor concerten en een tour door heel Europa.
1979 – Hun eerste wereldhit “Cuba” levert 14 gouden platen op en is een nummer-1 hit in 16 landen. Er werden meer dan 5 miljoen exemplaren van verkocht. Hiermee waren de Gibson Brothers de eerste Franse groep die zowel in Amerika als in Engeland de 1e plaats van de hitlijsten bereikte. De single “Ooh What A Life” bereikt de top-10 in Engeland.

Jaren ’80

1980 – “Mariana” bereikt de top-20 in Spanje, Duitsland en Engeland. Daarna volgt hun grootste hit “Que Sera Mi Vida”, waar meer dan 5 miljoen exemplaren van zijn verkocht.
1983 – Opnieuw een gouden plaat in Frankrijk voor “My Heart’s Beating Wild (Tic Tac Tic Tac)”.
1985 – Langzamerhand beginnen de Gibson Brothers met het produceren van hun eigen platen. Het eerste resultaat is “T’as Look Coco” met Laroche Valmont.
1987 – Na de release van het album “Emily” worden de Gibson Brothers in Engeland verkozen tot Group of the Year.

Jaren ’90

1990 – De single “Let’s All Dance” met David Christie wordt een hit in België.
1996 – Opnieuw een hit in Belgie met hun single “Fire”.
1997 – Tien jaar na hun laatste album “Emily” verschijnt de opvolger “Move On Up”. De sound en de arrangementen zijn nieuw en verassend.
1998 – Op de CD met de soundtracks van de succesvolle Nederlandse film “Abeltje” staan ook 2 nummers van de Gibson Brothers, geschreven en geproduceerd door Bolland & Bolland.

Het nieuwe millennium

2000 – De single van Ben Liebrand featuring The Gibson Brothers getiteld “Music and Passion” komt in Nederland in de top-100.
2005 – Het nieuwe album “Blue Island” wordt geproduceerd door Axel Breitung en uitgebracht in Duitsland.
2007 – De single “Big Bamboo” wordt uitgebracht in een verfrissende- en verrassende stijl.
2010 – Na ongeveer 15 jaar komt Alex Gibson, origineel lid van de Gibson Brothers, terug van Martinique naar Frankrijk om zich weer bij de groep te voegen.
2011 – Release van de single “Everybody Baila”, opgenomen door de Belgische zanger Afi samen met de Gibson Brothers.

Energieke show

Na ruim 40 jaar optreden over de hele wereld brengen de Gibson Brothers nog steeds een energieke show met hun aanstekelijke mengeling van disco en salsamuziek en een hoog feestgehalte.

Party Time gegarandeerd!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button